La Casa De Papel 3. Sezon Onayını Aldı!

Ozan, profesör olacak diyoruz zaten 350 mesajdır.

Reactions: Çiğdem
Ozan için profesör denmiş zaten ama bence profesörü de Berlin'i de başarıyla canlandırır

Aaa zaten benim favorim denverdi
Berlini malum olaydan sonra sevdim
@Sherlock @Forumdash @xemrexxx

Berline ooyuncu bulunabilir gıcık birisiyle ama denveri kim oynayabilir ki dizinin yıldızı

Denver açık ve net söylüyorum bomboş karakterdi. Zeki desen zeki değil, komik desen komik değil. Aptal aptal gülüyordu sadece.

Bu dizinin yıldızı açık ara Berlin. Sırf bunun yüzünden 3500 mermi yiyerek öldüğü halde geri döndürecekler adamı.
Ya bana flashback sahnelerinde falan olacak gibi geliyor o. Yani Çukur'la o kadar dalga geçtik mesela ama Medet yine 3-4 kurşun yedi, bu Berlin polisin taramalı tüfekleriyle 9494918 kurşun yedi, onu yaşatmasınlar artık yani bir zahmet

Yani en mantıklı yöntem bu ama bu sefer ekiple komik ve izleyicinin en sevdiği sahneleri olmayacak. Komutan gibi emirler yağdırıyordu, izleyiciler de en çok bunu seviyordu zaten.
O yüzden bir yolunu bulup yaşatırlar gibi geliyor, zaten tamamen fan service bir sezon olacak. Netflix para için yapıyor.

Reactions: MasacRE
Yani göstere göstere yapmasalardı sahneye, bir dönüşü olurdu da o sahneden sonra nasıl dönebilir aklım almıyor
Ha bir de adam zaten hastaydı, ölecekti o da var. Yok ya kaldığı yerden devam etmenin akıl alır yanı yok

Reactions: Sherlock

Bak hastalığını unutmuşum ben, doğru o vardı birde. O zaman dediğin gibi flashback sahneleri dışında gözüme şansı yok dizide.

Reactions: MasacRE