Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

temponu bozma katıl bize günde birer ikişer bölüm şeklinde izle bence masacre @eskici ye eşlik edecekmiş
Valla @MasacRE- yi motive edelim diye bi ton planlama yaptık beğenmedi
Bence de izleyesi yok gibi? Aynı tempoda gidelim. @Çiğdem- geride kalmadı zaten. Biz gece izliyruz o gunduz
Aaa @destere kendi demiş 7.bölümde bekliyorum @MasacRE- i diye şimdi bize neden bekliyorsunuz diyor

6-7 de izledim bende yorumlarım birazdan

Doğru yolu bulmuş o da ne diyim tebrik etmek lazım
yolda çıktı bence
@MasacRE nin bana önerdiği dizinin ilk bölümünü izledim o kadar sıkıcı o kadar iç karartan bir dizi önermişki yani nasıl beğendi hayret neyse dur aklıma gelmişken ben o konuyu bulup ilk bölüm hakkında yorum yapayım

Valla @MasacRE- yi motive edelim diye bi ton planlama yaptık beğenmedi
Bence de izleyesi yok gibi? Aynı tempoda gidelim. @Çiğdem- geride kalmadı zaten. Biz gece izliyruz o gunduz

@MasacRE- yi bekleyecektikte kabul etmedi siz devam edin biz eskiciyle birlikte diziyi tüketirirz dedi
)

Aaa @destere kendi demiş 7.bölümde bekliyorum @MasacRE- i diye şimdi bize neden bekliyorsunuz diyor

İzleyin dedik işte, şu an elimin altında pc bile yok beni beklemeyin
Altered Carbon'u izleriz beraber artık

yukarda açıkladım ya durumu masacreyi bekleyecektik o da erteleme gayreti içinde beklemenin anlamaı yok devam devam günde kaç bölüm tüketebiliyorsan o kadar izle

Neymiş o dizi merak ettim yorum yapınca beni de etiketle bari

İzlemedim daha, ama çok olumlu şeyler söyleniyor hakkında

6-7 Ben 6.bölümü beğendim 7 i pek beğenmedim 3.bölümle birlikte

6 da denver yine bölümün öne çıkan ismiydi şu kurtarmaya çalıştığı sarısın ecünnüde dizide tek gıcık kapmadım kadın oyuncu helenaya benziyor orphan blacktan

7.Bölümde Son sahne dışında ne vardı gözlüklü adamın zombi gibi kendini kamufra etmesi iyiydi sadece
@destere nin Tokyosuyla bilgisayarcı oğlanla geçen boş bir bölümdü
Bu arada Başkanın kızıda denvere yanasıyor ama gününü gördü

Zaten profesörün sahneleri bölümleri kurtarıyor
Sıkıcı sahnelerden bahsetmiyorum @destere de senin beğenmediğin yerleri sıkıcı demiş

Sıkıcı sahnelerden bahsetmiyorum @destere de senin beğenmediğin yerleri sıkıcı demiş
Bu gözlüklü bizim Ozan zaten oda gözlüklü : A İkiside lider ikiside sıkıcı ikisininde naptığı belli değil be n Ozanı izliyorum sanıyorum oda en sonun da ozan gibi kaçıyor 7.bölüm sonunda
@destere

monica ile helenanın neresi benziyor hogatha

aaa benziyormuş harbiden
))

tokyo ile rio sahneleri boş sahnelerdi o konuda @Çiğdem- e sonuna kadar katılıyorum ama hogatha proflu kısımlarıda sevmemiş sanırım oysa o sahneler bölümü harika yapan yerlerdi hogatham kesin aç karınla falan izlemiştir

Profosoru sevdim tek onun sahne iyiydi dedim zaten

Benziyorlar bencede
@Forumdash