Yine ne oldu reyiztemponu bozma katıl bize günde birer ikişer bölüm şeklinde izle bence masacre @eskici ye eşlik edecekmiş
Yine ne oldu reyiztemponu bozma katıl bize günde birer ikişer bölüm şeklinde izle bence masacre @eskici ye eşlik edecekmiş
@MasacRE- yi bekleyecektikte kabul etmedi siz devam edin biz eskiciyle birlikte diziyi tüketirirz dediYine ne oldu reyiz
Doğru yolu bulmuş o da ne diyim tebrik etmek lazım@MasacRE- yi bekleyecektikte kabul etmedi siz devam edin biz eskiciyle birlikte diziyi tüketirirz dedi)
temponu bozma katıl bize günde birer ikişer bölüm şeklinde izle bence masacre @eskici ye eşlik edecekmiş
Aaa @destere kendi demiş 7.bölümde bekliyorum @MasacRE- i diye şimdi bize neden bekliyorsunuz diyor
yolda çıktı benceDoğru yolu bulmuş o da ne diyim tebrik etmek lazım
@MasacRE- yi bekleyecektikte kabul etmedi siz devam edin biz eskiciyle birlikte diziyi tüketirirz dedi)
İzleyin dedik işte, şu an elimin altında pc bile yok beni beklemeyin
yukarda açıkladım ya durumu masacreyi bekleyecektik o da erteleme gayreti içinde beklemenin anlamaı yok devam devam günde kaç bölüm tüketebiliyorsan o kadar izle
Neymiş o dizi merak ettim yorum yapınca beni de etiketle bariyolda çıktı bence@MasacRE nin bana önerdiği dizinin ilk bölümünü izledim o kadar sıkıcı o kadar iç karartan bir dizi önermişki yani nasıl beğendi hayret neyse dur aklıma gelmişken ben o konuyu bulup ilk bölüm hakkında yorum yapayım
minik huntırNeymiş o dizi merak ettim yorum yapınca beni de etiketle bari
Yarın başlıyorİzleyin dedik işte, şu an elimin altında pc bile yok beni beklemeyinAltered Carbon'u izleriz beraber artık
İzlemedim daha, ama çok olumlu şeyler söyleniyor hakkındayolda çıktı bence@MasacRE nin bana önerdiği dizinin ilk bölümünü izledim o kadar sıkıcı o kadar iç karartan bir dizi önermişki yani nasıl beğendi hayret neyse dur aklıma gelmişken ben o konuyu bulup ilk bölüm hakkında yorum yapayım
S01 - B06-07
Tempo giderek yukseliyorHarika bir bölümdü 7'de beklemni öneririm @destere böylece @Çiğdem- de yetişirdi bize@MasacRE- 'nin de bize yetişmesi kolay olurdu
6.bölümde sızıntıdan sızmaya çalişan böcekler Profesörün harika hamlesiyle geri püskürtüldüMaskeler son anda değişti güzel bir hamleydi. Ve Maskenin neden o tip seçildiği de tartiması da güzeldi ama bi sonuca varamadılar yada ben anlamadım
7.bölüm başka bi harikaydı.
Profesörün arabayı imha etme çabaları aksiyonu arttırdıBurnunu bile kırdı beeeAma suçu Berlin'e atması olmadı. Hep Tokyo yuzunden... Oysa ölmedi kiNeboi midir o profesörle bi konuşsa da anlatsa tüm gerçekleri
6'ya 8.5/10
7'ye 9/10
6-7 Ben 6.bölümü beğendim 7 i pek beğenmedim 3.bölümle birlikte1x7. Bölüm
harika bir bölümdü (özellikle proflu kısımlar) tokyo ile rio sahneleri boş sahnelerden ibaretti cansıkıntısı yaratıyorlar sadece
prof un arabayı temizleme çabaları hem heyecanlı hemde komiktihurdacı tarafından havalarda gezdirilirken raquel le konuştuğu anlar harikaydı yine araba temizleme ve evsiz kılığına girdiği sahnelerde son anda kaçmayı başarırken bizdede heyecan doruklara çıktı ..
tokyo ile rio ise eski anılarını yad edip çiftleşip duruyorlar boş boş muhabbetler
ve yoğun talep üzerine bu bölümde durup @MasacRE- yi beklemeye karar verdim @Forumdash @Çiğdem-
ama üç gün içinde yedi bölüm izleyemezse aynı tempoda devam ederim
Zaten profesörün sahneleri bölümleri kurtarıyor6-7 Ben 6.bölümü beğendim 7 i pek beğenmedim 3.bölümle birlikte
6 da denver yine bölümün öne çıkan ismiydi şu kurtarmaya çalıştığı sarısın ecünnüde dizide tek gıcık kapmadım kadın oyuncu helenaya benziyor orphan blacktan
7.Bölümde Son sahne dışında ne vardı gözlüklü adamın zombi gibi kendini kamufra etmesi iyiydi sadece@destere nin Tokyosuyla bilgisayarcı oğlanla geçen boş bir bölümdüBu arada Başkanın kızıda denvere yanasıyor ama gününü gördü
Bu gözlüklü bizim Ozan zaten oda gözlüklü : A İkiside lider ikiside sıkıcı ikisininde naptığı belli değil be n Ozanı izliyorum sanıyorum oda en sonun da ozan gibi kaçıyor 7.bölüm sonundaZaten profesörün sahneleri bölümleri kurtarıyorSıkıcı sahnelerden bahsetmiyorum @destere de senin beğenmediğin yerleri sıkıcı demiş
Bunu duysa foruma gelirdiBu gözlüklü bizim Ozan zaten oda gözlüklü : A İkiside lider ikiside sıkıcı ikisininde naptığı belli değil be n Ozanı izliyorum sanıyorum oda en sonun da ozan gibi kaçıyor 7.bölüm sonunda@destere
Gelsinde bu diziye başlatalım ozanı kendi karakterini izlesinBunu duysa foruma gelirdi
monica ile helenanın neresi benziyor hogatha6-7 Ben 6.bölümü beğendim 7 i pek beğenmedim 3.bölümle birlikte
6 da denver yine bölümün öne çıkan ismiydi şu kurtarmaya çalıştığı sarısın ecünnüde dizide tek gıcık kapmadım kadın oyuncu helenaya benziyor orphan blacktan
7.Bölümde Son sahne dışında ne vardı gözlüklü adamın zombi gibi kendini kamufra etmesi iyiydi sadece@destere nin Tokyosuyla bilgisayarcı oğlanla geçen boş bir bölümdüBu arada Başkanın kızıda denvere yanasıyor ama gününü gördü
tokyo ile rio sahneleri boş sahnelerdi o konuda @Çiğdem- e sonuna kadar katılıyorum ama hogatha proflu kısımlarıda sevmemiş sanırım oysa o sahneler bölümü harika yapan yerlerdi hogatham kesin aç karınla falan izlemiştirZaten profesörün sahneleri bölümleri kurtarıyorSıkıcı sahnelerden bahsetmiyorum @destere de senin beğenmediğin yerleri sıkıcı demiş
Profosoru sevdim tek onun sahne iyiydi dedim zatenmonica ile helenanın neresi benziyor hogatha
aaa benziyormuş harbiden))
tokyo ile rio sahneleri boş sahnelerdi o konuda @Çiğdem- e sonuna kadar katılıyorum ama hogatha proflu kısımlarıda sevmemiş sanırım oysa o sahneler bölümü harika yapan yerlerdi hogatham kesin aç karınla falan izlemiştir
monica biraz daha yaşlı helenam daha gençti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?