Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Az bekleyinde yetişeyim daha bende Lucifer Flash ve Arrowun son bölümü bakamadım

altıncı bölümü izledim sabaha kadar 7,8, ve 9. bölümleride izlerim büyük ihtimal ona göre önlem alın derim

lucifer ı araya sıkıştırırız diğer saydıklarını izlemesende olur
İlk sezon tek rakamlı bittiği için 2 bölüm izleyerek finali güzel yapabilirim o yuzden 2 bölüm izliyorum 8-9 izlemem bu gece 6ve7yi ilzerim. Yada 7yi izlemem bilemedim. yarin izlerim luciferla. Ama sezon finalini çift bölüm izlerim genellikle... Daredevil ST filan hep öyle yaptım
Ben yavaşladım sayılırım sizde hızlanın @Masacre- ile birlikte. @destere de durulsun

bölümlerin heyecan durumuna bağlı durulmam
ama fazla duruluncada bu sefer tekrar yokuş aşağı vurdurmadan motoru çalıştıramıyoruz o yüzden fazla durma taraftarı değilim

bölümlerin heyecan durumuna bağlı durulmam
ama fazla duruluncada bu sefer tekrar yokuş aşağı vurdurmadan motoru çalıştıramıyoruz o yüzden fazla durma taraftarı değilim
En heycanlı 5.bölüm sonununda öyle bıraktım
ateşleyecek yerde bıraktıgında sorun olmaz
Ama sen yine de 2.sezonda bekle bizi
@Çiğdem-

S01 - B06-07

Tempo giderek yukseliyor
Harika bir bölümdü 7'de beklemni öneririm @destere böylece @Çiğdem- de yetişirdi bize
@MasacRE- 'nin de bize yetişmesi kolay olurdu

6.bölümde sızıntıdan sızmaya çalişan böcekler Profesörün harika hamlesiyle geri püskürtüldü
Maskeler son anda değişti güzel bir hamleydi. Ve Maskenin neden o tip seçildiği de tartiması da güzeldi ama bi sonuca varamadılar yada ben anlamadım

7.bölüm başka bi harikaydı.
Profesörün arabayı imha etme çabaları aksiyonu arttırdı
Burnunu bile kırdı beee
Ama suçu Berlin'e atması olmadı. Hep Tokyo yuzunden... Oysa ölmedi ki
Neboi midir o profesörle bi konuşsa da anlatsa tüm gerçekleri

6'ya 8.5/10
7'ye 9/10

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü (özellikle proflu kısımlar
) tokyo ile rio sahneleri boş sahnelerden ibaretti cansıkıntısı yaratıyorlar sadece

prof un arabayı temizleme çabaları hem heyecanlı hemde komikti
hurdacı tarafından havalarda gezdirilirken raquel le konuştuğu anlar harikaydı yine araba temizleme ve evsiz kılığına girdiği sahnelerde son anda kaçmayı başarırken bizdede heyecan doruklara çıktı ..
tokyo ile rio ise eski anılarını yad edip çiftleşip duruyorlar boş boş muhabbetler

ve yoğun talep üzerine bu bölümde durup @MasacRE- yi beklemeye karar verdim @Forumdash @Çiğdem-

ama üç gün içinde yedi bölüm izleyemezse aynı tempoda devam ederim

Eğer gün içinde gelirsen okumuş ol diye yazayım gitmeden

3gün ara değil de 1 bölüm gidelim
Ben bu arayı bırakamam
Yeni dizi başlayacak cuma zaten onu da araya sıkıştırmaya çalişacağim için 1 bölüm tekleye tekleye giderim muhtemelen
@MasacRE- @Çiğdem-

Eskidendi o gizliden gizliye dizi izleyip 1 günde tükettiğim zamanlar. Şimdi yaşlandık zaman bulamaz olduk.
Çok dizi var, izle izle bitmeyecek kadar var ama işte onları tüketecek zaman yoook.
Bakalım bunu da gördüm ve dikkatimi çekti indirip izlemeyi sonraya erteleyebilirim ve hiç sıra gelmeyebilir aynı Dark gibi. Hayırlısı be.

1.sezon bitti ama ikinci sezon neden Netflixte yok bilen var mı? Netflix dizisi değil herhalde

Yav niye bu şimdi izleniyor da Mindhunter yazın izleniyor
Neyse siz bitirin bunu artık yavaşlatmayayım sizi, ben ancak haftasonu başlayabilirim
@destere @Çiğdem-

Neyse siz bitirin bunu artık yavaşlatmayayım sizi, ben ancak haftasonu başlayabilirim
@destere @Çiğdem-
Neden yazın izliyorum, çünkü foruma dönmeden önce listemi yapmiştim. Haftalık günü gününe takip ettiğim diziler de var. Boşlukta filmleri aradan cıkardık. Bİz ne izleyecez diye ararken bunu buldum
Keşke o ara forumda olsaydın
Haaa Mart ayına doğru diziler yine bir aylık ara veriyor Altered Carbon'u sokucam araya belki Mindhunter'ı da sıkıştırırım bilmiyorum ama nedense aklımda yaz olarak takılı kaldı dizi

Senin bizi geçmenden korkuyorum
Kaç bölüm izlicen?

Neyse artık Mindhunter'i de sen tek izlersin o zaman
Tabi @destere beyler bana eşlik ederse

Yok geçemem ben şu birkaç gün izleyemem zaten, başlayınca hızlı giderim ama o zamana siz bitirmiş olursunuz

@destere @Çiğdem-
Bende 2 bölüm izleyip akşama 7 bölümle gelirim @destere sonra birlikte hareket ederiz @Forumdash destereye diyorduk sen pancar motoru çıktın ayoll
Sende @MasacRE- tribi bırakta seni bekliyorkan başla

@MEnes Bölümü indiriyormuş saklayacak devlet sırrı gibi , bitirdikten sonra final yorumuyla gelecek

Daha indirmedim indirebilirim yazdım görmedin mi.
Benim ne zaman izleyeceğim, ne yapacağım, sağım solum belli olmaz.
Ama aklımda yani bu dizi.

Daha indirmedim indirebilirim yazdım görmedin mi.
Benim ne zaman izleyeceğim, ne yapacağım, sağım solum belli olmaz.
Ama aklımda yani bu dizi.
Şuan hepsi planın bir parçası bölümü bitirene kadar böyle kandırıcan

Neyse artık Mindhunter'i de sen tek izlersin o zaman
Tabi @destere beyler bana eşlik ederse

Yok geçemem ben şu birkaç gün izleyemem zaten, başlayınca hızlı giderim ama o zamana siz bitirmiş olursunuz
Gündüz ot bıraktım @destere hala gelmemiş. İzle diyorsun da adam 3 gün ara verdim diyor
Diziye mi ara verdi foruma mı
@Çiğdem-

Gündüz ot bıraktım @destere hala gelmemiş. İzle diyorsun da adam 3 gün ara verdim diyor
Diziye mi ara verdi foruma mı
@Çiğdem-

ben uyumlu biriyimdir nasıl karar verirseniz o şekil giderim bir bölüm diyorsanız bir bölümde olur
ama @MasacRE- yetişsin diye beklemeye niyetim vardıda masacrede haftasonu falan filan demiş onunda pek izleyesi yok gibi o açıdan ben kendi tempomla devam edeyim
bazen tek bölüm bazen iki bazen üç bölüm şeklinde ilerlerim @Çiğdem- de beklemesin bize yetişmeye çalışan yok nasıl olsa kendi tempomuzla gidelim

Valla @MasacRE- yi motive edelim diye bi ton planlama yaptık beğenmedi
Bence de izleyesi yok gibi? Aynı tempoda gidelim. @Çiğdem- geride kalmadı zaten. Biz gece izliyruz o gunduz

temponu bozma katıl bize günde birer ikişer bölüm şeklinde izle bence masacre @eskici ye eşlik edecekmiş