Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

şimdi alper karbondioksit dizisine geçeceğizde nasıl geçelim bu diziden sonra

attan inip eşeğe binmiş gibi olacağız
Hemen başlamıyorum zaten
2 gün ara verdim. Pilli oğlan oklu oğlan şeytan oğlanı izlicem daha
Cuma filan başlarım. Sende durum ne?

Hemen başlamıyorum zaten
2 gün ara verdim. Pilli oğlan oklu oğlan şeytan oğlanı izlicem daha
Cuma filan başlarım. Sende durum ne?
bende zaten this is us izledim biraz önce ne bölümdü ama ağlattı resmen keşke yaza ertelemeseydin neyse yazın yaptığın yorumlara kışın bakarız artık

daha lucifer var izleyeceğim

@Çiğdem- hala izlemedi sanırım ortalıkta gözükmüyor

Niye kışa erteliyorsun? Hiç mi yazı internete girebilecek imkanın yok? Nasılsa torrent kullanıyorsun. Yeni dizilerden filmlerden stok et yanına en azından foruma girmelik 4GB'lik paket bile seni 1 ay götürür

O birazdan gelir

kışın kendimi doğaya salıyorum o yüzden teknolojiden ne kadar uzaklaşırsam o kadar iyi

kışın kendimi doğaya salıyorum o yüzden teknolojiden ne kadar uzaklaşırsam o kadar iyi
Nasıl kışın kendini doğa salıyorsun sorusunu geçtim teknolojiden nasıl uzak duruyorsun? Şuan kıştayız ve teknoloji üzerinden sohbetteyiz
El sürçtü galiba yaz dicektin

Nasıl kışın kendini doğa salıyorsun sorusunu geçtim teknolojiden nasıl uzak duruyorsun? Şuan kıştayız ve teknoloji üzerinden sohbetteyiz
El sürçtü galiba yaz dicektin
yazın diyecektim kışın demişim
,
bir kelime hatası insanı ne duruma düşürüyor

@eskici yi topa tutuyordum biraz önce, kendim karıştırdım ava giderken avlanmak buna denir sanırım

yazın diyecektim kışın demişim
,
bir kelime hatası insanı ne duruma düşürüyor

@eskici yi topa tutuyordum biraz önce, kendim karıştırdım ava giderken avlanmak buna denir sanırım
Arada oluyor böyle şeyler demek ki neymiş hemen dalga geçmemek kazımmış
Kazım kim lan

bitirdinmi diziyi hele sen onu bir söyle ilk bölümden sonra seni göremedik buralarda
Ne bitirmesi ya ilk bölümü izledim işte sadece
ikinci bölümü bugün izleyecektim ama işlerim çıktı izleyemedim yarın izlerim herhalde