Göstermeyeceğim ceza alırım
Ya Lütfen göster. Göstermezsen gece uyuyamam ben![]()
%85'i bittiTamam yap bekliyorum. Yine konu dışına çıktık![]()
![]()
Göstermeyeceksen yapmandaki amaç ne?
%85'i bitti
Umurunda değilse neden uğraşıp troll yapıyorsun. Ayrıca yaptığın trollar hiçte komik değil. Dün ceza aldın. Bugünde alırsın merak etme
Vadicilerden biri görürse bu konuyu ona göstericem eğer bir vadici görürse ona göstermem için bana pm gönderebilir bu konuyu gördüyse 😉 baktıkca güleyim diye yapıyorum beni sinirlendiren insanların trollunu yapmak benim hobimdirGöstermeyeceksen yapmandaki amaç ne?Kendi kendini tatmin mi ediyosun ?
Göstermeyeceğin için o kadar üzgünüm ki, şu an kendimi deniz sularına bırakabilirim. Kesinlikle gece uyuyamayacağım. Sen yaptığın resmi göstermezsen ben depresyona girerim
%85'i bitti
İyi yap.
Vadicilerden biri görürse bu konuyu ona göstericem eğer bir vadici görürse ona göstermem için bana pm gönderebilir bu konuyu gördüyse 😉 baktıkca güleyim diye yapıyorum beni sinirlendiren insanların trollunu yapmak benim hobimdir![]()
Göstermeyeceğin için o kadar üzgünüm ki, şu an kendimi deniz sularına bırakabilirim. Kesinlikle gece uyuyamayacağım. Sen yaptığın resmi göstermezsen ben depresyona girerim![]()
Az Önce umurumda değilsin diyordun. Demekki yeterince umurundaymış. Ne yazık ki, o kadar boş vaktin var. Senin hobin boş vaktinle aynı galiba
Vadicilerden biri görürse bu konuyu ona göstericem eğer bir vadici görürse ona göstermem için bana pm gönderebilir bu konuyu gördüyse 😉 baktıkca güleyim diye yapıyorum beni sinirlendiren insanların trollunu yapmak benim hobimdir![]()
Sana göstereyim mi özelden bitince ? %90'ı bittiVadi 1 numaradır her zaman
Onur cümlelerini anlamaya tercüman gerek artık yzdıklarım ne kadar zoruna gittiyseRevaN ve lale_devri'ne gerçekten cevap yazmak o kadar sevapmış ki
Sana göstereyim mi özelden bitince ? %90'ı bitti
RevaN ve lale_devri'ne gerçekten cevap yazmak o kadar sevapmış ki
Sana göstereyim mi özelden bitince ? %90'ı bitti
zoruma gitmedi tüm gün sizinle uğraştım hata yaptım tamam demek diyecektimOnur cümlelerini anlamaya tercüman gerek artık yzdıklarım ne kadar zoruna gittiyse![]()
![]()
Aynı şekilde bende hata yaptım diyecektim ama yok troll yapıyomuşsun felan artık umrumda değil ne halin varsa gör 😉 Ben sana troll yapmakla bile zaman harcayamam o zamanıma yazık 😉
zoruma gitmedi tüm gün sizinle uğraştım hata yaptım tamam demek diyecektim
ve %100 tamamlandı isteyen vadici görmek istiyorsa pm atabilir 😉
Sana troll yapmakla geçen zamanım helal olsun 😉Aynı şekilde bende hata yaptım diyecektim ama yok troll yapıyomuşsun felan artık umrumda değil ne halin varsa gör 😉 Ben sana troll yapmakla bile zaman harcayamam o zamanıma yazık 😉
Allah razı olsun
Sana troll yapmakla geçen zamanım helal olsun 😉
Ama seni çok pis kışkırtır gösterirsem ve ban yiyebilirim sadece vadicilere güvendiğim kişilere gösterecemAllah razı olsun![]()
Ama seni çok pis kışkırtır gösterirsem ve ban yiyebilirim sadece vadicilere güvendiğim kişilere gösterecem