Kvp en sevdiğiniz karakter hangisi?

Tamam yap bekliyorum. Yine konu dışına çıktık :d :d

Göstermeyeceksen yapmandaki amaç ne? :d Kendi kendini tatmin mi ediyosun ?
Vadicilerden biri görürse bu konuyu ona göstericem eğer bir vadici görürse ona göstermem için bana pm gönderebilir bu konuyu gördüyse 😉 baktıkca güleyim diye yapıyorum beni sinirlendiren insanların trollunu yapmak benim hobimdir :)

Vadicilerden biri görürse bu konuyu ona göstericem eğer bir vadici görürse ona göstermem için bana pm gönderebilir bu konuyu gördüyse 😉 baktıkca güleyim diye yapıyorum beni sinirlendiren insanların trollunu yapmak benim hobimdir :)
İyi yap. :) Banada göster merak ettim ?

- - - Ekleme - - -

Göstermeyeceğin için o kadar üzgünüm ki, şu an kendimi deniz sularına bırakabilirim. Kesinlikle gece uyuyamayacağım. Sen yaptığın resmi göstermezsen ben depresyona girerim :d
:d :d

Az Önce umurumda değilsin diyordun. Demekki yeterince umurundaymış. Ne yazık ki, o kadar boş vaktin var. Senin hobin boş vaktinle aynı galiba :d

zoruma gitmedi tüm gün sizinle uğraştım hata yaptım tamam demek diyecektim

ve %100 tamamlandı isteyen vadici görmek istiyorsa pm atabilir 😉
Aynı şekilde bende hata yaptım diyecektim ama yok troll yapıyomuşsun felan artık umrumda değil ne halin varsa gör 😉 Ben sana troll yapmakla bile zaman harcayamam o zamanıma yazık 😉