KVP-204 Abdülhey-Polat Alemdar Karşılaşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni efsane dizisinde dün uzun zamandır beklenen abdül-polat karşılaşması gerçekleşti.Ancak kimsenin ummadığı bir tepki veren Abdülhey abisini itti.
İşte o müthiş anlar;

NOT:Görüntü kalitesi biraz düşük ama iyisini bulunca değiştiririm.

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @f.reytingci

Abdülhey'i takdir ettiğim bi hareket tepkisini ortaya koyması güzel oldu :D

İlk başta çok şaşırdım, ama sonradan Abdülhey'e hak vermedim değil. Bu hareketi Memati'ye yapmış olsaydı normal olurdu, ama Polat'ın bir sözünü bile çiğnememiş bir insanın böyle bir şeye cüret etmesi ağır oldu bence. Tavır yapabilirdi, ama itmesi ağır oldu bence.

abdul son derece haklı akif biliyor en kankası kardeşleri bilmiyor yasadıgını bunu onlara yapmaya acı cektırmeye hakkı yoktu polatın ıs geregı felan diye sonra abdul yumusar nasılsa

İlk başta çok şaşırdım, ama sonradan Abdülhey'e hak vermedim değil. Bu hareketi Memati'ye yapmış olsaydı normal olurdu, ama Polat'ın bir sözünü bile çiğnememiş bir insanın böyle bir şeye cüret etmesi ağır oldu bence. Tavır yapabilirdi, ama itmesi ağır oldu bence.
bence hafif bile kaldı itmesi bu kaç oldu aga o da insan tepki vermesi çok süper oldu

Aralarinda gercekten bir Sevgi olmasinin kanatidir. Abdülhey soke etti ama dogrusunu yapti. Abdülhey'ide Polat öldürdü gercekten. Bu saaten sonra nasil bir Abdülhey izleriz merak konusu.