KVP-İlluminati'ye Giriş Sayfasını Buldum!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Arkadaşlar Kurtlar Vadisi Pusu 202.bölümde Cahit ve Safiye'nin tapınakçıların sayfasına girdiği ve büyük üstadın vücudunda yazan şifreyi girip yüce efendiye bağlandıkları sayfa bulundu.Vadi ekibi böyle bi web sitesi açmış galiba vadicilerde bulmuş bunu alın şifreyi girin bakalım nereye girecek :)

http://www.kv-pusu.com/illuminati.php

ŞİFRE;

S A T A N
A D A M A
T A B A T
A M A D A
N A T A S

Büyük Üstad'a mesajınızı yollayın :D

Safiye'nin adres kısmına yazdığı ise bu idi; mxcixssalamonistemplumnovumdominurummilitıaetempla rioum

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @FERNANDES 23 @vadikızı @emreemreu @BuraK @xemrexxx @EveN @Bully @sokak sanati @ehsan7000 @beyazsoy

bu ne ya :F ben büyük üstada mesaj göndermek sitemiyorum :F zaten mesajalrı okumak gibi küçük işlerle ilgilenmemeli kendileri :F

selamun aleyküm üstad nabıyon lan yazdım yolladım o gerektiğinde sizi dönecek o sizi bulur yazdı :kiki:

Offff be iste sahne buydu... harika ötesi bir sahne. Eski KV zamanlarindan unutulmaz sahneleri arasindadir bende. Müzikte enfes :)
Simdiki tapinakciklar bu kadar sert degil gibi :D

Offff be iste sahne buydu... harika ötesi bir sahne. Eski KV zamanlarindan unutulmaz sahneleri arasindadir bende. Müzikte enfes :)
Simdiki tapinakciklar bu kadar sert degil gibi :D
Türk tv tarihinde eşi benzeri olmayan inanılmaz sahneler hd sini koyacaksın bunun of of of diyorum :D

Diyecem beni de Tapınakçı yapsınlar belki bakarsınız olurum ha :D

Mesajınız Üstâd'a iletilmiştir.. Gerektiğinde size geri dönecektir, o sizi bulur.. :D:D Hadi Üstad bekliyoz ben de okadehten bir yudum almak istiyorum 😱

Son düzenleme: