KVP,ÖBGZK,MY Dizilerinin 3.Sezon Reyting İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi 10. sezonunda total'de de a/b'de de en çok izlenen dizi.

Muhteşem'in eriyip gittiği su götürmez bir gerçek.
))

eyvallah agalar

eyvallah aga

Başlıkta KVP demişsin ama içerik Kurtlar Vadisi.

Reyting şirketleri farklı olduğundan bugünkü reytinglerle o günkü reytingleri karşılaştırmak doğru değil. Bugün tarihi maçlar bile 20 alamıyor ya da zar zor alıyor...

Bazı dizileri öne çıkarmak için böyle dandik gundik karşılaştırmalar yapıyorsunuz ya...

ÖBGZ'nin 27 reytingi aştığı günleri koyun da onları da görelim madem alakasız sonuçlar koyuyorsanız...

Kasmayalım dostlar. Bu sezon My'yı da Öbgzk'yi de Vadi'yi de "Tns" ölçüyor.

My eridi gitti.
Öbgzk zaten sezona düşük başladı.

Vadi 10.sezonunda "Tns" ölçümünde iki grupta da zirvede...

Başka söze gerek yok. Nokta.
))))

nerde o 27 reyting 1 senede 20 si gitti
sen bi araştırma yapta görelim kardeş
ŞU AN HEPSİNİ TNS ÖLÇÜYOR SONUÇ ORTADA ÜSTELİK BİRİ 7 SENE DAHA FAZLA YIPRANMIŞ DURUMDA

- - - Ekleme - - -

1.kurtlar vadisi pusu,gladio,terör,filistin,ırak hepsi bir bütündür ve 10.yılındadır boşuna ekranın sağ üstünde 10.yıl yazılmıyo
2.si farklı falan değildi vadinin reytingleri her zaman kırpılmasına rağmen tavandı o dönem herkes 20 almıyodu vadi haricinde 20 alan bir dizi yoktu o dönem maçlar bile geçemezdi
3.bugünkü tarihi maçlar o zaman ki kurtlar vadisinden fazla izlenmiyordur hep aynı şeyleri söylemek istemiyorum ama sokakları boşaltan diziydi eski vadi

4.bugün hepsini TNS ölçmüyo mu ee sonuç ne biri 10 yıllık eskimiş yıpranmış her manada bir dizi diğerleri daha 2.yılından düşüp 3.yıllarında 10 alamayan diziler birinin nefesi yetmedi bitiyo diğeri de seneye bitecek mecburen çünkü artık 10 bile alamıyo

Ben sadece rakamlar açısından karşılaştırılmasının doğru olmadığını belirttim. Kurtlar Vadisi serisinin yüksek reytingleri en uzun süre koruyan dizi olduğu açık bir gerçek.

Bi kere birisi agb'nin sonuçları , diğer ise tns'nin nasıl karşılaştırdın anlamadım.. İkisinin hitap ettiği kitleler çok ayrı. Şuan da en büyük maçlar bile 17'yi zor görüyor.

hit almak için açılmış bi konu.. Zaten karşılaştırmalarda tutarsız.
bide sen agb'ye şikeci, şişirme demiyomuydun ??