KVP,ÖBGZK,MY Dizilerinin 3.Sezon Reyting İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu çalışma pek adaletli olmamış Tns , Agb arasıdna dağlar var :) @takas

Reytingleri takip ettiğim dönemde de aynı şimdi de aynı: "Sokakta adam bırakmazdı" Biraz yenile yahu kendini. :D

Neyse tartışmayacağım, okuyuculara bırakıyorum. :D

tartışamazsın zaten kurtlar vadisini mi tartışacam senle tartışılamaz dizi
olan şeyleri anlatmak bizim işimiz her zaman da söyleyecek ne zaman ki gerçekleri kabul ederseniz o zaman söylemem :wink:

- - - Ekleme - - -

Bu çalışma pek adaletli olmamış Tns , Agb arasıdna dağlar var :) @takas

gayet adaletli olmuş hepsinin 3.yıl verileri hee yok kurtlar vadisi çok büyük dizi onun 10.yılki halini kıyasla diyosan o da olur :d
1KURTLAR VADISI PUSUATV20:43:4623:32:3713,9532,81
1MUHTESEM YUZYILSTAR TV20:47:5823:28:159,5922,18

2OYLE BIR GECER ZAMAN KIKANAL D20:36:0623:15:138,0918,79

son bölüm reytingleri biri 10.yılında diğerleri 3. farkı daha nasıl gösterebilirim :(

- - - Ekleme - - -

Güzel çalışma olmuş . Emeğine sağlık :)

Konuya bakıp çıkanlar :F :F

malesef aga malesef bakıp çıkanlar var :kiki:

Moderatörün son düzenlenenleri:

tartışamazsın zaten kurtlar vadisini mi tartışacam senle tartışılamaz dizi
olan şeyleri anlatmak bizim işimiz her zaman da söyleyecek ne zaman ki gerçekleri kabul ederseniz o zaman söylemem :wink:

- - - Ekleme - - -

gayet adaletli olmuş hepsinin 3.yıl verileri hee yok kurtlar vadisi çok büyük dizi onun 10.yılki halini kıyasla diyosan o da olur :d
1KURTLAR VADISI PUSUATV20:43:4623:32:3713,9532,81
1MUHTESEM YUZYILSTAR TV20:47:5823:28:159,5922,18

2OYLE BIR GECER ZAMAN KIKANAL D20:36:0623:15:138,0918,79

son bölüm reytingleri biri 10.yılında diğerleri 3. farkı daha nasıl gösterebilirim :(

- - - Ekleme - - -

malesef aga malesef bakıp çıkanlar var :kiki:

İyide Kurtlar Vadisi bitip yeni bir isimle başlıyor oyuncuların çoğu değişiyor Kvp'nun 3. yılını koysaydın ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

İyide Kurtlar Vadisi bitip yeni bir isimle başlıyor oyuncuların çoğu değişiyor Kvp'nun 3. yılını koysaydın ?

yoo hepsi devamı niteliğinde değişen bişey yok onun da 3.sezonu fark atar zaten sıkıntı yok :D boşuna mı 10.yıl deniliyo pusu,terör,ırak,filistin,gladio hepsi ayrılmaz bir bütündür :wink:

yoo hepsi devamı niteliğinde değişen bişey yok onun da 3.sezonu fark atar zaten sıkıntı yok :D boşuna mı 10.yıl deniliyo pusu,terör,ırak,filistin,gladio hepsi ayrılmaz bir bütündür :wink:
Pusu'yu koysaydın daha doğru olurdu neyse yineden emek vermişsin ellerine sağlık :)

benim bu konuda 1 yorumum silinmiş galiba kim sildi niye sildi yok öyle bi şey açıklama bekliyorum

Şimdinin dizileri 2 yıl geçmeden seyircisinin yarısını kaybediyor.

Bazı diziler ise 8 yılda(5. sezon - ATV) anca yarısını kaybedip 10. yılda geri topluyor hepsini :A

- - - Ekleme - - -

benim bu konuda 1 yorumum silinmiş galiba kim sildi niye sildi yok öyle bi şey açıklama bekliyorum

Evet silinmiş. Ama olay çıkartmaya gerek yok 😉

aynen öyle aga :D
benim yorumu kim sildi @darksaal

- - - Ekleme - - -

Şimdinin dizileri 2 yıl geçmeden seyircisinin yarısını kaybediyor.

Bazı diziler ise 8 yılda(5. sezon - ATV) anca yarısını kaybedip 10. yılda geri topluyor hepsini :A

- - - Ekleme - - -

Evet silinmiş. Ama olay çıkartmaya gerek yok 😉

yok öyle bişey sordu cevap verdim niye siliniyo direk forumdan soğudum ya

- - - Ekleme - - -

kışkırtıcı değildi bişey değildi niye siliniyo boşuna mı yazıyoz buraya 2 saat uğraştım cevap yazdım

uzatma aga karışma bana uygunmuş kime göre neye göre uygun mesajımda hiçbişey yoktu

@takas güzel bir inceleme olmuş :) Ama farklı reyting şirketleri ve farklı kişiler baz alınarak yapılan karşılaştırma ne kadar sağlıklı bilemiyorum ::)

Son düzenleme: