KVP,ÖBGZK,MY Dizilerinin 3.Sezon Reyting İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu çalışma pek adaletli olmamış Tns , Agb arasıdna dağlar var
@takas

Reytingleri takip ettiğim dönemde de aynı şimdi de aynı: "Sokakta adam bırakmazdı" Biraz yenile yahu kendini.

Neyse tartışmayacağım, okuyuculara bırakıyorum.

tartışamazsın zaten kurtlar vadisini mi tartışacam senle tartışılamaz dizi
olan şeyleri anlatmak bizim işimiz her zaman da söyleyecek ne zaman ki gerçekleri kabul ederseniz o zaman söylemem

- - - Ekleme - - -

Bu çalışma pek adaletli olmamış Tns , Agb arasıdna dağlar var
@takas

gayet adaletli olmuş hepsinin 3.yıl verileri hee yok kurtlar vadisi çok büyük dizi onun 10.yılki halini kıyasla diyosan o da olur

1KURTLAR VADISI PUSUATV20:43:4623:32:3713,9532,81
1MUHTESEM YUZYILSTAR TV20:47:5823:28:159,5922,18

2OYLE BIR GECER ZAMAN KIKANAL D20:36:0623:15:138,0918,79

son bölüm reytingleri biri 10.yılında diğerleri 3. farkı daha nasıl gösterebilirim

- - - Ekleme - - -

Güzel çalışma olmuş . Emeğine sağlık

Konuya bakıp çıkanlar

malesef aga malesef bakıp çıkanlar var

Moderatörün son düzenlenenleri:

İyide Kurtlar Vadisi bitip yeni bir isimle başlıyor oyuncuların çoğu değişiyor Kvp'nun 3. yılını koysaydın ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

İyide Kurtlar Vadisi bitip yeni bir isimle başlıyor oyuncuların çoğu değişiyor Kvp'nun 3. yılını koysaydın ?

yoo hepsi devamı niteliğinde değişen bişey yok onun da 3.sezonu fark atar zaten sıkıntı yok
boşuna mı 10.yıl deniliyo pusu,terör,ırak,filistin,gladio hepsi ayrılmaz bir bütündür

yoo hepsi devamı niteliğinde değişen bişey yok onun da 3.sezonu fark atar zaten sıkıntı yok
boşuna mı 10.yıl deniliyo pusu,terör,ırak,filistin,gladio hepsi ayrılmaz bir bütündür
Pusu'yu koysaydın daha doğru olurdu neyse yineden emek vermişsin ellerine sağlık

eyvallah aga

çok güzel araştırma olmuş....muhteşem bir araştırma.... vadi en kral dizidir...:U:U:U

benim bu konuda 1 yorumum silinmiş galiba kim sildi niye sildi yok öyle bi şey açıklama bekliyorum

Şimdinin dizileri 2 yıl geçmeden seyircisinin yarısını kaybediyor.

Bazı diziler ise 8 yılda(5. sezon - ATV) anca yarısını kaybedip 10. yılda geri topluyor hepsini

- - - Ekleme - - -

benim bu konuda 1 yorumum silinmiş galiba kim sildi niye sildi yok öyle bi şey açıklama bekliyorum

Evet silinmiş. Ama olay çıkartmaya gerek yok 😉

aynen öyle aga

benim yorumu kim sildi @darksaal

- - - Ekleme - - -

yok öyle bişey sordu cevap verdim niye siliniyo direk forumdan soğudum ya

- - - Ekleme - - -

kışkırtıcı değildi bişey değildi niye siliniyo boşuna mı yazıyoz buraya 2 saat uğraştım cevap yazdım

uzatma aga karışma bana uygunmuş kime göre neye göre uygun mesajımda hiçbişey yoktu

güzel çalışma cancağızım ivedilikle inceledim

eyvallah aga

@takas güzel bir inceleme olmuş
Ama farklı reyting şirketleri ve farklı kişiler baz alınarak yapılan karşılaştırma ne kadar sağlıklı bilemiyorum :

Son düzenleme: