xBUGRAx
Süper Emekli
Haha daha çok görüşmeliyiz.
Benim İçin Üzülme'de bıraktım onu izlemeyi.
Benim İçin Üzülme'de bıraktım onu izlemeyi.
Aklın yolu birHaha daha çok görüşmeliyiz.
Tutacak bu dizi, Barış'ı gören zaten kanalı değiştiremez bir dahaKıvanç zamanında tuba ile dizi yaparkan çökmüştü adamŞuan aynı çöküntüyü Ömer yaşıyor ecünnü adamı dizi başlamadan çökeltmiş
2 Bölüm sonra kaçarsın ayoll zaten 3.bölüm final olurBen izleyeceğim, kendi adına konuş.
bide buna bak
Sen öyle san2 Bölüm sonra kaçarsın ayoll zaten 3.bölüm final olur
Sende çök artık.sdKıvanç zamanında tuba ile dizi yaparkan çökmüştü adamŞuan aynı çöküntüyü Ömer yaşıyor ecünnü adamı dizi başlamadan çökeltmiş
Hahah Aaa bu yakışıklı adamların niye geçmişleri palyaço gibi
Aaa sende inş. evrime bunlar gibi kafa göz dalarsın da bi halta benzersinHahah Aaa bu yakışıklı adamların niye geçmişleri palyaço gibi
Leonum , Bu adam sonra Aras bileKösemdeki Murat , Vartolu yanı say say bitmez demekki benim izlediğim dizilere gelince tipleri iyi oluyor adamların@serhatt @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
Çağatay'ın bi fiyaskosunu bulamazsınHahah Aaa bu yakışıklı adamların niye geçmişleri palyaço gibi
Leonum , Bu adam sonra Aras bileKösemdeki Murat , Vartolu yanı say say bitmez demekki benim izlediğim dizilere gelince tipleri iyi oluyor adamların@serhatt @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
Aaa biz tipimizden gayet memnunuz @xemrexxx ileAaa sende inş. evrime bunlar gibi kafa göz dalarsın da bi halta benzersin
Aaa fark ettiysen önceden tipsizlerin yakııklıya dönüşmesinden bahsediyoruzÇağatay'ın bi fiyaskosunu bulamazsınYıllar ona dokunmuyor bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?