Gel sende düzene gir Perşembeye kadar 1 er dizi izle diğer günleride boş versana hesap mı vericeğim git başımdan defol
Gel sende düzene gir Perşembeye kadar 1 er dizi izle diğer günleride boş versana hesap mı vericeğim git başımdan defol
Sanane be bu benim hayatım perşembe 4 dizim var salı çarşamba cumartesi hiç yokGel sende düzene gir Perşembeye kadar 1 er dizi izle diğer günleride boş ver ?A
Aynı gün 2 diziyi zor izliyorum sen 4 diziyi nasıl izliyorsun 😱😱😱Sanane be bu benim hayatım perşembe 4 dizim var salı çarşamba cumartesi hiç yok
Seni niye bu kadar dert etti beAynı gün 2 diziyi zor izliyorum sen 4 diziyi nasıl izliyorsun 😱😱😱
Çarpışma dışındakı o tuhaf dizileri bırakSeni niye bu kadar dert etti be
Güzel sahne anlayışını tekrar gözden geçirmen lazım.ss4. BÖLÜM
Harika bölümdü yine, Kuzgun'un doğum günü ve yaşananlar damga vurdu tabi. Kuzgun ve Dila'nın Adalar'a gitmesi, oradaki hediye faslı, Dila'nın Kuzgun'a aşkını ilan etmesi, Kuzgun'un Dila'ya aşık olmadığını ve birlikte olamayacaklarını belirtmesi, Kuzgun'un Dila'yı boğazlaması güzel sahnelerdi.
Kuzgun'un Şeref'i öldürmesini Ali öğrendi, hiç olmadık isme söyledin be Rıfat... Ali de videoyu alıp Bora'ya söyledi, Bora & Kuzgun kapışması başlıyor.
Kartal ve Kuzgun'un karşılaşması güzeldi, Kartal daha samimi geldi.
Dila neye uğradığını şaşırdı, oh olsun.Güzel sahne anlayışını tekrar gözden geçirmen lazım.ss
Niye boğdu peki bilerek mi yoksa istemeden mi. Eğer ilkiyse sizin öküz herife biraz daha kinleneceğim.Dila neye uğradığını şaşırdı, oh olsun.Keşke Kuzgun beni de boğazlasa...
Bilerek değil tabi ki.Niye boğdu peki bilerek mi yoksa istemeden mi. Eğer ilkiyse sizin öküz herife biraz daha kinleneceğim.
Ne güzel iyilik yapmak istemiş gördüğü muameleye bak.Bilerek değil tabi ki.Kuzgun tatlış tatlış uyuyordu, Dila da battaniyeyi üstüne örterken Kuzgun'umu korkuttu o da saldırdı.
Dur dur Dila'nın bizden çekeceği var dahaNe güzel iyilik yapmak istemiş gördüğü muameleye bak.En iyisi Ay Yapım'daki görevime geri döneyim de şu senaristleri bir dehleyeyim.@Forumdash
Kimse bir şey çektiremez ben çeki düzen verirsem. Kara Sevda'yı yazmaya benzemez bir daha aynı şey olursa kapının önüne koydururum.Dur dur Dila'nın bizden çekeceği var daha
Kara Sevda da çok kaliteli işti, bak hüzünlendim yine.Kimse bir şey çektiremez ben çeki düzen verirsem. Kara Sevda'yı yazmaya benzemez bir daha aynı şey olursa kapının önüne koydururum.
Burcu'ya bir şey daha olursa görürüz çıkarırlar mı.Kara Sevda da çok kaliteli işti, bak hüzünlendim yine.Senaristlerim aynı, yine efsane iş çıkartacağız
Öyle ucuz numaraları sosyete rakibimiz yapar ancak. Reyting uğruna ucuzdan aynı konukları durup durup almak ona mahsus.Burcu'ya bir şey daha olursa görürüz çıkarırlar mı.Neyse reytingler yükselsin diye yapmışlardır deyip bu seferlik mazur görüyorum. Vurgun'dan da kurtulacakları için bir daha öyle ucuz numaralara girmezler herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?