Star Kuzgun - Dizi Yorumları

Çok uzun yazılara gerek yok, zorlanıyoruz sonra. Senin yazdıkların iyiydi
İzleyecek misin bugün töreni peki?
Yarın iş var. saat kaçta yayınlanacak bilmiyorum ama sizin saatle 1-3 arası uyurum ben. Niçin Cumartesi geceleri yayınlamazlarki. Edit: sizin saatle 4'te başlayacakmış. İzleyemiyeceğim

Bu sene filmlere hakimim. Ödül alan filmler hakkında havalı havalı bilmiş bilmiş yorumlar yaparım iş yerimde
Green Book en sevdiğim film oldu aday olan filmler arasında. Galiba biraz fazla puan vermis olduğum film ise Black Panther oldu. ilk izlediğim filmdi ve haliyle 0.5-1 puan fazla vermiş olabilirim. Bakalım İsveç'in nobelini konu alan The Wife filmi ne yapacak. O filmde en çok Lucia sahnesini beğendim
Roma'nında ödül alacağını tahmin ediyorum diğer yabancı filmler arasında

Son düzenleme:
Reactions: MasacRE
Adamların saatiyle akşam normal bir saatte yayınlandığından böyle yapıyorlardır işte. Ama bütün dünyada izlenen bir organizasyon bu sonuçta. Onu düşünerek cumartesi yapmaları lazım normalde.

Ertesi gün işe gidenlerin uyguladığı formül, akşam erken uyuyup tören saatinde kalkmak. Sen de böyle yapabileceksen yap derim. O kadar film izledin sonuçta, sonunu da getirmek lazım

Reactions: Dosi
İzleyeyim ben de, sonra yorum yapayım ben de.

Reactions: Dosi
yok yok, filmler için telefonumu bozdum. Gala içinde son haftalarda zor yakaladığım düzenimi bozup ayarlarımla oynayamam
Gala başladıktan 4 saat sonra uyandığım vakit. Artık işe giderken yolda bakarım detayları.İnternetim bol nede olsa

Reactions: MasacRE
1. BÖLÜM

Harika başladı dizi, sinema tadında bir işti kesinlikle. Görüntüler muhteşem, Bahadır İnce çok iyi iş çıkarmış.

Dila ve Kuzgun çok yakışmış, ben beğendim uyumlarını. Kafa karıştıran bir senaryosu da yok, izleyiciyi rahat çekebilecek bir iş. Zaten ilk yarım saatte Kuzgun'un geçmişini, babasının olayını anlattı ve kafada soru işareti bırakmadı. Açık anlattı, bölüm boyunca da yeri geldiğince dönüşler yaptı geriye. Diğer bölümlerde de göreceğiz anladığım kadarıyla bu dönüşleri.

Dizinin müzikleri güzel, farkı Ay Yapım diyorum her zaman ki gibi. Tabi 'Minnet Eylemem' farkını da es geçmemek lazım, dizide daha çok çalsın ya. Kapanış müziğinde duyduk resmen...

Yan karakterleri gördük ama onların detayını fazla izleyemedik. Levent Ülgen 'Rıfat' karakteriyle Dila'nın babasını canlandırıyor, Hatice Aslan da 'Meryem' karakteriyle Kuzgun'un annesini canlandırıyor. Kuzgun'un bir kız bir erkek kardeşi var, Caner Şahin ile benzerlikleri de güzel. 'Kartal' da çok can yakar... Dila'nın bir abisi var, itici bir tip. İleride başımıza bela olabilir.

Diyaloglar çok güzel, Kara Sevda'daki gibi anlamlı cümleler duyuyoruz çokça. Poyraz'da da vardı o tarz cümleler. Böyle işler hissediyor kendini hemen...

Yolu apaçık olsun, ben çok beğendim.
Efsane müziğini de bırakayım, diğer bölüm yorumu da gün içerisinde gelecek.

Reactions: Çiğdem and Aserat
Böyle de kavga olmaz ama. Kuzgun değil öküz bildiğin.

Reactions: Yiğitt
0:37'deki sahne için ne büyüsü yaptığını hemen söyle.ss Allah'tan diziyi izlemiyorum yoksa kaldıramazdım.
@Çiğdem

@xemrexxx @Yiğitt @Dosi @xBUGRAx @denizz19 @serhatt @Forumdash
Hhahah aynı konuydu unuttum @Yiğitt bir avatar koymuş burcunun arkasındaydı barış ve sankı boğazlıyor gibi görünüyordu

Dedim adam bile ecünnüden kurtulmak istiyor boğacak gibi diye bu sahnenin aynısını
Adam tutamamış sonunda kendini
@Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @xBUGRAx @serhatt

0:37'deki sahne için ne büyüsü yaptığını hemen söyle.ss Allah'tan diziyi izlemiyorum yoksa kaldıramazdım.
@Çiğdem

@xemrexxx @Yiğitt @Dosi @xBUGRAx @denizz19 @serhatt @Forumdash
Tamam tamam sakin olun panik yapmayın hemen

Kuzgun orda burda buyudugu için içgüdüsel olarak kendini koruyor karşit güçlere
Reflex kısaca
En son hangi dizide olmuştu böyle unuttum vardı

Reactions: Çiğdem
Reactions: Çiğdem and Aserat
Tamam tamam sakin olun panik yapmayın hemen

Kuzgun orda burda buyudugu için içgüdüsel olarak kendini koruyor karşit güçlere
Reflex kısaca
En son hangi dizide olmuştu böyle unuttum vardı
Refleks mefleks anlamam sonuç olarak öküz gibi elleriyle güzelim kızın narin boynuna bastırıyor mu bastırıyor.
Burcu dizi tutturdu diye sevindim ama tutturduğu dizide bu hallere düşecekse erken final yapsın daha iyi.

OHH iyi yapıyor ecünnüye sıksın gırtlağını böyle
Sonra da gelip sizi boğsa keşke.

Ah keşke gelip boğsa
@xemrexxx @Çiğdem

Reactions: Çiğdem