Star Kuzgun - Dizi Yorumları

Konu yazdığına göre bizlik zaten herifte bizim herif @Yiğitt @xemrexxx
Ama @Aserat ın bu ecünnüsünün dizilerine tövbe ettim 8.günde 8 dakıka dayanabilmiştim burda sürede belirtmemişler gerçekten gebermeye gerek yok

Reactions: MEnes and xemrexxx
Rosalinda geçici süre ölünce adamı kapan üvey abla gibisin daha sonra kuzen oldukları ortaya çıkmıştı @Çiğdem le sen de öyle carpiksiniz
kuzen mi çıkmışlardi😱 Brazilyada yaşamadiğimiz için kim kime dumdumalık durum yok bizde dicem de bacım dediğim kız benden beklermiş
Bişeyler mi biliyor yoksa abdestinde şüphesi mi var anlamadım

kuzen mi çıkmışlardi😱 Brazilyada yaşamadiğimiz için kim kime dumdumalık durum yok bizde dicem de bacım dediğim kız benden beklermiş
Begenileriniz genelde aynı Jensen olsun Kenan olsun yerli yabancı zevkinize aynı bence de şüpheli durum
@Çiğdem

Reactions: Çiğdem
her an jet sosyeteyi açabilirm hem totalin dibi hem ab nin ucu ortaya karışık sıkıcı gidiyor.ss
Beşirli sahneler o kadar kötüydü ki kapatacaktım. İptal edecektim diziyi
Havaalanından sonra işte yavaş yavaş iyileşti.
Ortalama gidiyor dizi.
Genel olarak nasıldı bir fikir verin. Twitter Barış fanlarının yorumlarıyla dolu olduğu için emin olmam lazım.

Keşke JS'ye baksaydın harikaydı.
@xemrexxx

Begenileriniz genelde aynı Jensen olsun Kenan olsun yerli yabancı zevkinize aynı bence de şüpheli durum
@Çiğdem
Herif ortada yok alıcıları çoğaldı
Hortlayıncada yüzüne bakan yok

Genel olarak nasıldı bir fikir verin. Twitter Barış fanlarının yorumlarıyla dolu olduğu için emin olmam lazım.
Geçmiş zamanlar oyunculuklar yuzunden sıkıcıydı. Sonrası biraz aksiyon biraz cilveleşmelerle güzeldi
Senaryo çok iddiali olmasa da çarşambaya güzel alternatif

Burcu güzel ağladi ama?

Reactions: Aserat
Geçmiş zamanlar oyunculuklar yuzunden sıkıcıydı. Sonrası biraz aksiyon biraz cilveleşmelerle güzeldi
Senaryo çok iddiali olmasa da çarşambaya güzel alternatif

Burcu güzel ağladi ama?
Ondan şüphem yok. Zaten o yüzden her dizide ağlatıyorlar.
Ben biraz daha yorumlara bakayım en iyisi. Burcu'yu seviyorum ama ilgimi çekmeyen bir diziyi onun için bile izleyemem.

Reactions: Forumdash