Bir Şeyma degilAy sus erkeksilik buna mı kaldı.![]()
Böyle bi parlak varken olgunların adını bile anmamÇarşamba olgunlardan hoşlanıyorum.@xemrexxx
Konu yazdığına göre bizlik zaten herifte bizim herif @Yiğitt @xemrexxxİlk bölüm itibarıyla iyiydi, hoş diyaloglar vardı. Bazı yerlerde felsefe yapmışlar, hoşuma gitti.Biraz bilinen, geçmişte benzerleri olan bir ana hikaye temasını farklı işlemişler. Sızma kısmının en büyük düşmanını kızı yani Dila üzerinden yapılacağı çok barizdi ama burda biraz daha farklı bir yönden yapmışlar. Bu bağlamda son kısımda gösterilen planın bazı kısımları tahmin edilebilir olsa da şaşırtan yerler de oldu doğrusu. İntikam teması yoğun şekilde hissedilecek bu belli zaten ama Kuzgun fazla git gelli bir karkater olacak gibi. Dila'nın ve Terzi Derviş amcanın da bunda etkisi bol olacak gibi. Geçmiş ve şimdiki zaman arasında bolca nakış dokuyacağız ve yavaş yavaş çözülen düğümler olacak. Gizemi eksik olmazsa, şaşırtmaya devam ederse ve olayı fazla dramatikleştirmeden düzgün bir şekilde hikayeyi anlatırlarsa izlenebilitesi yüksek bir iş olmuş. Nasıl gideceği tamamen senaristlerin elinde.
![]()
kuzen mi çıkmışlardi😱 Brazilyada yaşamadiğimiz için kim kime dumdumalık durum yok bizde dicem de bacım dediğim kız benden beklermişRosalinda geçici süre ölünce adamı kapan üvey abla gibisin daha sonra kuzen oldukları ortaya çıkmıştı @Çiğdem le sen de öyle carpiksiniz![]()
Begenileriniz genelde aynı Jensen olsun Kenan olsun yerli yabancı zevkinize aynı bence de şüpheli durumkuzen mi çıkmışlardi😱 Brazilyada yaşamadiğimiz için kim kime dumdumalık durum yok bizde dicem de bacım dediğim kız benden beklermişBişeyler mi biliyor yoksa abdestinde şüphesi mi var anlamadım
![]()
Daha dün tahmin konusunda yarın akşam başlıyor dedim saf şey.
Senle de beğenilerimiz aynı ne yani bana mı acılcaksın 😱Begenileriniz genelde aynı Jensen olsun Kenan olsun yerli yabancı zevkinize aynı bence de şüpheli durum@Çiğdem
İşte ben sandım yarın sonuçlar başlıyorDaha dün tahmin konusunda yarın akşam başlıyor dedim saf şey.İlk başta salı olacak demişlerdi ama Star sürpriz yapıp çarşambaya koydu.
![]()
her an jet sosyeteyi açabilirm hem totalin dibi hem ab nin ucu ortaya karışık sıkıcı gidiyor.ss
Beşirli sahneler o kadar kötüydü ki kapatacaktım. İptal edecektim diziyiHavaalanından sonra işte yavaş yavaş iyileşti.
Ortalama gidiyor dizi.
Genel olarak nasıldı bir fikir verin. Twitter Barış fanlarının yorumlarıyla dolu olduğu için emin olmam lazım.İlk bölüme göre sıkıcı gidiyor aralarda tempolar artıyor. Karadeniz'den sıkılan ben, sezon sonuna kadar beni idare eder.
Dövüş sahneleri iyi, özellikle ucurum kenarında yapılanbarişini izlersin artık
@Çiğdem
kuzen mi çıkmışlardi😱 Brazilyada yaşamadiğimiz için kim kime dumdumalık durum yok bizde dicem de bacım dediğim kız benden beklermişBişeyler mi biliyor yoksa abdestinde şüphesi mi var anlamadım
![]()
Herif ortada yok alıcıları çoğaldıBegenileriniz genelde aynı Jensen olsun Kenan olsun yerli yabancı zevkinize aynı bence de şüpheli durum@Çiğdem
Salı veya çarşamba fark etmez Burcu her türlü kapar reytingleri.İşte ben sandım yarın sonuçlar başlıyor![]()
Geçmiş zamanlar oyunculuklar yuzunden sıkıcıydı. Sonrası biraz aksiyon biraz cilveleşmelerle güzeldiGenel olarak nasıldı bir fikir verin. Twitter Barış fanlarının yorumlarıyla dolu olduğu için emin olmam lazım.![]()
Merak etme senin başini ben @destere yle bağladımHerif ortada yok alıcıları çoğaldıHortlayıncada yüzüne bakan yok ?A
![]()
İstersen bu diziden düşman çıkartabilirimHerif ortada yok alıcıları çoğaldıHortlayıncada yüzüne bakan yok ?A
![]()
Ondan şüphem yok. Zaten o yüzden her dizide ağlatıyorlar.Geçmiş zamanlar oyunculuklar yuzunden sıkıcıydı. Sonrası biraz aksiyon biraz cilveleşmelerle güzeldiSenaryo çok iddiali olmasa da çarşambaya güzel alternatif
Burcu güzel ağladi ama?