Burcu'suz nasıl geçecek şimdi haftalar.Final yazısı... Yazık oldu.
Olan yine Dila'ma olacak ama beter olsun o gıcık herif.ss
Burcu'suz nasıl geçecek şimdi haftalar.Final yazısı... Yazık oldu.
ona gıcık diyeni Allah çarpar be hadsizBurcu'suz nasıl geçecek şimdi haftalar.
Ara ara izliyordum ve cidden bol olaylı bir senaryosu vardı. Çok iyi sahneleri vardı hatta finalin tamamını izlemiştim o zaman.'Kara Sevda' senaristleri uğraştırıp uğraştırıp olaylı finalle bitirecek. 'Kara Sevda'yı izledin mi bilmiyorum lakin Kemal ve Nihan kavuşsun diye iki sezon bekledik, iki sezon ful olaylı geçti. Sonunda tam kavuştular derken pat finalde iki erkek başrol de öldü. Bombayla ölmüştü.
Ferman bence de boş karakter, Onur Saylak bu karakteri kabul etmemeliymiş. Hiç tanınmadık bir ismin de üstesinden kalkabileceği bir karaktermiş, bu sezon yeni katılan isimlerden sadece Güneş dikkatimi çekti. Neşe karakteri de doğru yansıtılmadı bence, felaket habercisi gibi soğuk soğuk dolanıyor. Meryem de yine kötü haberci... Cihan da olmasa gülümsetecek unsur yok dizide.
Son sahnede Kuzgun vurulup ölüyor, tam o sahnede 'Minnet Eylemem' yükseliyor...
Diziye sırf yeni isimler katalım, karakterler diziye renk katar diyip çok saçma bir hale getirdiler. Çok iyi oyuncular geldi, ama hikayeye oturamadılar. 17.bölümün sonunu zor getirdim, ilk sezondan çok farklı bir işti. Şermin karakterini, izleyicinin aksine severdim. Çok gri bir karakterdi, hikayesi açılabilirdi. Yazık oldu, bu kadar kötü olacağına 16 final olsaydı. Ay Yapım'ın hali hal değil, umarım toparlanır...
Bence bundan sonra biten dizilerin taşınması için 24 saat bekleyelim toprakları kurusun biraz.Arşive taşındı.
Büyük üstat Yan Caman'ın dediği gibi dizilerin tutması için libido önemli ve bu dizide de fazlasıyla vardı. Senaryo eski tadından uzaklaştığı için erken bitti bakıp bakıp çatlayabilirsin.Senesini bile dolduramadan bitti senin ecünnün sayesinde
Ne libidosu be koy Barışın karşısına beni, bak noluyor reytinglerBüyük üstat Yan Caman'ın dediği gibi dizilerin tutması için libido önemli ve bu dizide de fazlasıyla vardı. Senaryo eski tadından uzaklaştığı için erken bitti bakıp bakıp çatlayabilirsin.
Sıfırın altında reytinglerle ilk bölümden sonra yayından kalkmak istiyorlarsa sen iyi olursun evet.Ne libidosu be koy Barışın karşısına beni, bak noluyor reytinglerSenin ecünnü gitsin Birkanla Keremle partner olsun
Ah be KuzDil'im ne güzeldi ilk sezon, benim için 16.bölüm final bölümüdür. İkinci sezon beklediğim gibi ilerlemediği için izlemeyi bırakmıştım ki diziden alelacele bitirildi. Keşke gün değişikliği yapılsaydı, senaryo ekibi değişseydi. Olan çifte, Onur Saylak efsanesine oldu.
Senaristler çok iyiydi zaten onlara bir şey diyemem. Asıl sıkıntı dizi 5 reyting almasına rağmen tutmadı (sezon sonundaki düşüş de var) diye algı yapılması ve bunun yüzünden mecburen rotayı değiştirmeleriydi.Ah be KuzDil'im ne güzeldi ilk sezon, benim için 16.bölüm final bölümüdür. İkinci sezon beklediğim gibi ilerlemediği için izlemeyi bırakmıştım ki diziden alelacele bitirildi. Keşke gün değişikliği yapılsaydı, senaryo ekibi değişseydi. Olan çifte, Onur Saylak efsanesine oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?