Ab reytingi gayet başarılıBi zahmet geçsin yani, bu bi başarı değil ki
5'in altında olduğu sürece devam edemezAb reytingi gayet başarılı ?A
Çıkar 10 a doğru gider yakında5'in altında olduğu sürece devam edemez
RÜYANDA BİLE ZOR GÖRÜRSÜNÇıkar 10 a doğru gider yakında ?A
İzledim spoi demiyeyimde Boran bildiğin döktürüyor şöyle diyim Kuzgundan daha çok görünüyor ve onun sahneleri sayesinde son 2 bölüm bildiğin boyut değiştirdi dizi@Yiğitt
Bölümde heyecan durmadı vlla Kara Sevda dan sonra bu türde bir dizi tutturdu gibi Star @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
@sokak sanati da sever bu diziyi Emir gibi Boranı tutar Kemal gibide Barışı kötüler
BUNAK
Borazan da diyebilirsin bacım benim için yok bi karakter
5. BÖLÜM
Geçen bölümlere göre daha durgundu ama güzeldi yine, rayına oturmaya başlıyor. Eminim kısa sürede daha da ilgi çekici hale gelecek. Henüz Kuzgun'un kardeşler öne çıkamadı.
Dila, Şeref'i öldürenin Kuzgun olduğunu öğrendi. Son sahnede şikayet etmeye gitti, neler olacak bakalım?
Meryem'in sahneleri de güzeldi, bayağı döktürdü Hatice Aslan. Bora annesi yerine Dila ile sınamalı Kuzgun'u...
Siz çekemiyorsunuz bence adamı zibidi olmayınca ilginizi çekemiyor halıyleBorazan da diyebilirsin bacım benim için yok bi karakter
Adamı çekemiyordu nedense evet sankı adam birşey yaptı ona@Forumdash sana oyun oynadı bence senin parlağı bitirmek için diziyi çekti
Şaşırmadık
@Forumdash sana oyun oynadı bence senin parlağı bitirmek için diziyi çekti
Barişi övmuyordun gittin çapsiz herifi övüyordunAdamı çekemiyordu nedense evet sankı adam birşey yaptı ona ?A@Forumdash
Kim izlemedi? 😱Barişi övmuyordun gittin çapsiz herifi övüyordunAyrıca @Yiğitt için adama bıyık bıraktırdık diziyi bir bölüm bile izlemedi. Bariş bıyıktan rahatsız terletiyormuş
İzliyormusun 😱Kim izlemedi? 😱
Konudaki yorumlarımı okumaman üzdü... Tabi ki izliyorum, iki gün önce son bölümü izleyip yorumu bile yaptım. Aşk olsun.İzliyormusun 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?