Vay be, 2. sezonda bile 9 almış.İkinci sezon reytingleri de bunlar.Bende hatırlıyor gibiyim, bir bakayım.
Vay be, 2. sezonda bile 9 almış.İkinci sezon reytingleri de bunlar.Bende hatırlıyor gibiyim, bir bakayım.
Senaryo iyiydi ilk zamanlar, ama sonradan bozdular.Vay be, 2. sezonda bile 9 almış.
Yapım şirketi o tür dizilerde iyi iş çıkarıyor, ondandır. Zümrüdüanka ilk sezon da baya iyiydi.
Ülfet'i özledim. AJSHSJSJDJAJSJS
Dizinin ilk bölümünü izledim ve tek sevdiğim sahne buÜlfet'i özledim.
Hiç izleyemedim bunu da zamanında ama iyi olduğundan şüphem yok, umarım Show, Yeni Gelin gibi bıktırana kadar tekrarlarını verir.Senaryo iyiydi ilk zamanlar, ama sonradan bozdular.
Bu sahnede iyiydi.Dizinin ilk bölümünü izledim ve tek sevdiğim sahne bu
Bulamadım 12 aldığını, yanlış hatırlıyor olabilirsin belkiVay be, ilk reytinglerini gördüğüm zaman bu diziden bir şey olmaz demiştim. Sonra uçmuştu.Yalnız 12 alan bir bölümü vardı, o yok burada.Net hatırlıyorum 12 aldığını.
Neyse, bence de öyle olmuş ki kahretsin hep emin olduğum şeylerin arkasından illa bir şey çıkıyor.Bu sahnede iyiydi.
------
Bulamadım 12 aldığını, yanlış hatırlıyor olabilirsin belki
İlk bölümü izledim bugün.uheeyyyy
Dur anam yeni bitecek daha bu.İlk bölümü izledim bugün.Çok iyi...
UEK ve Güllerin Savaşı yerine bunu baştan izleyeceğim @slhttnmtl
harikaydı yine olsa yine izlerimİlk bölümü izledim bugün.Çok iyi...
final nasıldıİlk reklam arasına kadar izledim, ama hiç bir şey anlamadım.PuhuTV'den gece devam ederim.
Feride yazdığı hikayeyi tamamladı, bitti.final nasıldı
Oyuncu kadrosu hakkında bir bilgi yok ama hikayesi belli oldu. Bunun devamı olmayacak da kadrodan oraya gidenler elbet yine olur.Yine klasik mutlu son kalabalık aile imajı ve mutlu son oysa her aşk mutlu sonla bitmiyor ki asıl dertler kavuşunca başlıyor
"İçimizden Biri" hakkında bir bilgi yok mu Kuzey yıldızındaki oyuncuların olacağı devamı niteliğinde olacağı söyleniyor
Bir yerde Ege' de çekileceği yazıyordu hattaOyuncu kadrosu hakkında bir bilgi yok ama hikayesi belli oldu. Bunun devamı olmayacak da kadrodan oraya gidenler elbet yine olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?