Revan en fazla 6 mi?Biraz once arastirdim da total'de 1-2 hafta nerdeyse dark 8 reyting mis yani en fazla 6 degilabartma Kreys. 2ci olacak kesin. Daha düşük bir sonuç bekleme. Bakalım bu yıl araalarındakı fark ne kadar olacak Muhteşemle. Geçen sene en fazla 6, en az 3 reytinge düşmüştü aralarındaki fark
Revan sen yazmisin en az 3 en cok 6 , ama en cok 6 degil nerdeyse 8 farkKuzey Güneyi fazla küçümseme kreys. Bir bakarsın gelip Muhteşeme yetişir. Ben açıkcası Muhteşemin bu sezon yine aynı gideceğini düşünmeye başladım. Ama Kuzey Güney'in yükseleceğine kesin gözle bakıyor. İkisi de güzel bir dizi. Aynı günde yayınlanıyor diye düşman mı olmalılar?
Sezon Finalinde fark açılmış olabilir. Ama ortalama 4-5 reyting fark vardı sezon boyunca aralarında. Kreys Kuzey Güneyi çok küçümsüyor. Bütün sezon boyunca Muhteşeme direnen tek diziydiRevan sen yazmisin en az 3 en cok 6 , ama en cok 6 degil nerdeyse 8 fark
4-5 ortalam degil Revan ortalama 6 reyting , hem sezon finalinde degil , normal bi gunde nerdeyse 8 mis.
Sezon Finalinde fark açılmış olabilir. Ama ortalama 4-5 reyting fark vardı sezon boyunca aralarında. Kreys Kuzey Güneyi çok küçümsüyor. Bütün sezon boyunca Muhteşeme direnen tek diziydi
4-5 ortalam degil Revan ortalama 6 reyting , hem sezon finalinde degil , normal bi gunde nerdeyse 8 mis.
Bak Muhteşem 11-12 alıyordu. Genellikle 12 alıyordu. Kuzey Güneyde 6-7 bazen ise 8 alıyordu. Farklar da bunlar arasında gidip geliyordu4-5 ortalam degil Revan ortalama 6 reyting , hem sezon finalinde degil , normal bi gunde nerdeyse 8 mis.
Kasım aylarında ve sezon başında 14 alıyodu , Kuzeyde 6larda aldı çoğu zaman , Ocaktan sonra 11-12-13 lerde aldı , Kuzey ise 6-7 lerde yani fark 6-7 reyting
Bak Muhteşem 11-12 alıyordu. Genellikle 12 alıyordu. Kuzey Güneyde 6-7 bazen ise 8 alıyordu. Farklar da bunlar arasında gidip geliyordu
Benim gösterdiğim reyting sezon başı zaten16 Kasım Çarşamba - 7,7 fark
23 Kasım Çarşamba - 7,5 fark
30 Kasım Çarşamba - 7,2 fark
İşte tüm kasım ayı boyunca 7 den aşağı inmemiş , araşarındaki fark
- - - Ekleme - - -
Kasım aylarında ve sezon başında 14 alıyodu , Kuzeyde 6larda aldı çoğu zaman , Ocaktan sonra 11-12-13 lerde aldı , Kuzey ise 6-7 lerde yani fark 6-7 reyting
Revan tama sezon başında biraz 11 lerde aldi ama 1-2 ay sonra toparlandi yani 13-14 lerde benim gosterdigim tarihlere baksana nerdeyse 8 , yani sezon basinda 2 mis , 1-2 ay sonra 8[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21:01:22[/TD]
[TD]1:35:04[/TD]
[TD]11,36%[/TD]
[TD]32,58%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:45:14[/TD]
[TD]1:34:41[/TD]
[TD]8,60%[/TD]
[TD]23,36%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mesela burda da fark 2.76. Farklar sabit kalamaz. İllia değişecek. Sorun Kuzey Güneyin fazla küçümsenmesi
- - - Ekleme - - -
Benim gösterdiğim reyting sezon başı zaten
İyi de fark 1-2 kere 8e yaklaşmıştır herhalde. Tam 8 olmamıştır. Muhteşem bu sezon 14ü 1-2 defa gördü Totalde. Ben ortalama farktan bahsediyorum. Ortalama fark 5 benceRevan tama sezon başında biraz 11 lerde aldi ama 1-2 ay sonra toparlandi yani 13-14 lerde benim gosterdigim tarihlere baksana nerdeyse 8 , yani sezon basinda 2 mis , 1-2 ay sonra 8
Sezon basinda 2-3 reyting fark varmis , ama sonra 6-7-8 olmus , yani ortalama nerden bakarsa bak 5-6 reyting , hem Mihtesem 13-14'leri bi cok defa defa gordu , ozamanlar Kuzey'de 8 reytingler baya gormedi.
İyi de fark 1-2 kere 8e yaklaşmıştır herhalde. Tam 8 olmamıştır. Muhteşem bu sezon 14ü 1-2 defa gördü Totalde. Ben ortalama farktan bahsediyorum. Ortalama fark 5 bence
Zaten ben de yukarıda ortalama olarak aynısını demişim.Sezon basinda 2-3 reyting fark varmis , ama sonra 6-7-8 olmus , yani ortalama nerden bakarsa bak 5-6 reyting , hem Mihtesem 13-14'leri bi cok defa defa gordu , ozamanlar Kuzey'de 8 reytingler baya gormedi.
- - - Ekleme - - -
Zaten bi onlara niye bakiyoruz ki son reytinglere bakmamiz lazim , ne de en onemlisi son 2-3 hafta'da fark 5-6-7 reytinglerdedi , Sen demisin yetisir diye 1-2 reyting fark olmasi lazim yetismesi icin oysa ki 6-7