Kuzey Güney Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061

Kanal D ekranlarını sevilen dizisi Kuzey Güney 19 Eylül Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam ediyor.
Kuzey Güney Yeni Sezonun İlk Bölümüyle
19 Eylül Çarşamba 20.00`de Kanal D`de!

RevaN / Özel Haber

Son düzenleme:
kıvancın film çekimleri bitmedi galiba
geç başlaması bir şey değiştirmez yine 2. olur

Keske 5 eylulde baslasaydi.. Muhtesem yuzyilda yoktu.. Firsattan istifade diziyi izlerlerdi..

Dizinin geç başlamasına üzüldüm, erken başlasa çok daha iyi olurdu. Çok heyecanlı bir sezon olacağını düşünüyorum. Reytinglerde yükselişe geçebilir ama sıralama bakımından pek değişiklik olacağını sanmıyorum. Yeni sezonda izlemeye devam edeceğim. Hele o fragmanları izledikten sonra, diziyi izlememek elde değil.

Bende fragmanları izledim , iyidiler ama Muhteşem Yüzyılın kat kat daha iyi Kuzey Güneyi belki reklam aralarında izlerim.

Hilal Saral'in yönettigi çok iyi belli oluyor.. Muhtesem..

Diziyi Hilal Saral yönettiği için Yeni Sezon fragmanı sahneler olarak gösteriliyor. Tıpkı Yaprak Dökümündeki gibi

brad bıt yonetse bıle en ıyı ucunculuk alır ..... Ab de totalde 2.ci olursa iyi muhtesemın fragmanları harıka otesi

abartma Kreys. 2ci olacak kesin. Daha düşük bir sonuç bekleme. Bakalım bu yıl araalarındakı fark ne kadar olacak Muhteşemle. Geçen sene en fazla 6, en az 3 reytinge düşmüştü aralarındaki fark

Sabırsızlıkla bekliyorum,başlasın artık

revan muhtesemın ozetini gececekmı eylulde bellı olur

- - - Ekleme - - -

revan muhtesemın ozetini gececekmı eylulde bellı olur

'Muhteşem Yüzyıl'ın iyi bir yapım olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ve reytingleri çok iyi ama 'Kuzey Güney'in o kadar düşeceğini sanmıyorum. Geçen sezon olduğu gibi en azından 2. sırada yer alacaktır diye düşünüyorum. 'Kuzey Güney' dizisi, reytinglerini arttıracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...