"Kuzey Güney" Yayından Kalkıyor Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D son zamanlarda o kadar çok saçma şeyler yaptı ki bundan bile şüpheliyim. Ama Kıvanç faktörünü bitirmez , yiyemez bencede WesTxCoasT :D Bu arada Insan hoşgeldin der. FOX'cu Haluk geri döndüüü :D şştt

Nickine dikkat etmemiştim ne ara geldin hoşgeldin :D

Hem Kaliteli bir iş oyunculuklar süper özellikle buğra ve kıvancın performansı harika senarist iyi cevap vermiş :D

Bitmez ne bitmesi ama kanal d ile işim yok zaten

Takas aga kanal düşmanlığından izlemiyorsan ayıp ediyon süper dizi eskiden bakıyordun bu sezon çok daha iyi :D

Aga ne kanal düşmanlığı güldürme :D ilk bölümlerini kaçırmazdım ama artık beğenmiyorum.Ben ay yapımın yaptığı ezel i de hiç kaçırmadım

Aga baştan izlediğin diziyi bırakmana şaşırdım :D

- - - Ekleme - - -

Aga baştan izlediğin diziyi bırakmana şaşırdım :D

Aga bozmadı mı sence ilk başları süperdi sana saygım sonsuz ama ben beğenmiyorum artık ferhatlı dövüşlü bölümler fenaydı sonra cemre memre aşk falan sıktı

Aga bozmadı mı sence ilk başları süperdi sana saygım sonsuz ama ben beğenmiyorum artık ferhatlı dövüşlü bölümler fenaydı sonra cemre memre aşk falan sıktı

Aga aşk her dizide var şimdi ama sezon finali bölümünü benim için izle süper ötesi bence alinin ölmesiyle kuzey çok değişti bu sezon doğru dürüst aşk yok

5 reytingin üstündeki hiç bir dizinin hiç bir kanalda bitirilme riski yok, bunu net olarak söyleyelim...

Bu Kuzey-Güney'in yayından kaldırılması ile ilgili son konu olsun lütfen, boşu boşuna vakit harcamayalım... :)

5 reytingin üstündeki hiç bir dizinin hiç bir kanalda bitirilme riski yok, bunu net olarak söyleyelim...

Bu Kuzey-Güney'in yayından kaldırılması ile ilgili son konu olsun lütfen, boşu boşuna vakit harcamayalım... :)

5 reytingin üstündeki hiç bir dizinin hiç bir kanalda bitirilme riski yok bencede.. :D

5 reytingin üstündeki hiç bir dizinin hiç bir kanalda bitirilme riski yok bencede.. :D

İlk "hiç" kelimesi yanlış olmuş galiba, sanırım anlam bozuluyor, şöyle güncelleyelim...

5 reytingin üstündeki dizilerin hiç bir kanalda bitirilme riski yok !