Bakmaz mıyım yazın bütün sezonu izledim gece tekrarlarındanbu yaz da verirse Kanal D iyi olur.
Gece geç saatlerde tekrarları yayınlanıyor, yaz aylarında niye yayınlanmasın?
Bakmaz mıyım yazın bütün sezonu izledim gece tekrarlarındanbu yaz da verirse Kanal D iyi olur.
Şu an bile veriyor, yaz aylarında niye vermesin?
Yine verir büyük ihtimal ama ben dizi yayındayken tekrarı verilmesine karşıyım bence reytinglerini düşürür dizinin
kuzey güney youtube sayfası çok hızlı yüklüyor yayınladktan sonra gece bakabiliyom perşembe boş günüm olduğundan![]()
Güney'in suçu Ferhat'ı öldürmekti ve ayrıca Burak'ın arabasına silahı koyması da büyük suçtu.
Güney'in yaptığı belli oldu işte. Daha da abartmazlar heralde.![]()
Geçen bölüm Zeynep ve Simay'in o dövüsme sahnesi nasildi ama![]()
Destere en başta Güney demişti ne 7d yorumlar ama ben Şeref komser olabilir diyordum.![]()
Geçen bölüm Zeynep ve Simay'in o dövüsme sahnesi nasildi ama![]()
Herkes ayrı ayrı yorum yapmıştı ama pek ortasını bulamamıştı.
- - - Ekleme - - -
O sahnede kendimden geçtim. Zeynep ve Simay'ın kavgası çok iyiydi ama Simay'ın son dakikada yaptığı centilmenlik dışı hareket oyunu bitirdi.![]()
vışşhh destere 7d yorumlarla en başta bulduysa katili senaristler bu işi bıraksın![]()
Aslında işk Güney değildi dedik sonra yavaş yavaş çıktı olaylar ters köşe yapıyor sürekli senarist Cemre'nin hapis nasıl olacak ben asıl onu merak ediyorum.![]()
Barış'ı falan mı öldürecek acaba, bu şekilde düşünmeye başladım iyice.![]()
Handanı öldürsünBüyük ihtimalle ya barışı öldürecek yada bir suç üstüne kalacak belkide Zeynep silahı atıyor ya dereye her ne halt yediyse Cemreye kalabilir :boxing:
O da olabilir, evet. Gerçi o suçun üstüne kalması çok saçma olur öyle olursa.![]()
Barış ölecek, suç Cemre'ye kalacak. Barış'ı sevmeyen birçok kişi var, bunlar kim? Kuzey, Güney, Cemre, Burak ve daha da var. Yani böyle bir olayın yaşanması halinde, bu olayın buralara gelmesi mümkün.![]()
Birde Ferhat'ın kızını merak ediyorum 7-8 bölüm önce ferhatı teşhis bile etmedi ve sonra bir anda yok oldu ilerde onlada ilgili bir şeyler çıkması muhtemel birde hala jenerik kısmanda Turgay Kantürk yazıyor nedense.![]()
Flashback sahnelerinde oynuyor, belki o yüzden gözüküyordur. Ayrıca hatırlarsan Güney'in rüyasına girmişti.![]()
Aynen görünce özlemişim reyizi vallaha keşke çıkmasaydı dedim birde o çıkanca bir müzik vardı o çalmalı şu.![]()
İyice ürkütmeye başladı insanı bu müzik.![]()