Kuzey Güney 56.Bölüm Fragmanı

kuzey güney youtube sayfası çok hızlı yüklüyor yayınladktan sonra gece bakabiliyom perşembe boş günüm olduğundan:D

Senin izlediğini biliyom yatutarsaya dedim ben. :D

Bencede kışın tekrarları yayınlanmamalı diziler özellikle haftasonu öğle kuşağında yazın çok iyi olur ama. :D

Geçen bölüm Zeynep ve Simay'in o dövüsme sahnesi nasildi ama :)

Güney'in suçu Ferhat'ı öldürmekti ve ayrıca Burak'ın arabasına silahı koyması da büyük suçtu. :)

Güney'in yaptığı belli oldu işte. Daha da abartmazlar heralde. :)

Destere en başta Güney demişti ne 7d yorumlar ama ben Şeref komser olabilir diyordum. :D

Simay Zeynebin kafasına taşı attığında bir oh çektim keşke ölseydi orda. :D

Destere en başta Güney demişti ne 7d yorumlar ama ben Şeref komser olabilir diyordum. :D

Herkes ayrı ayrı yorum yapmıştı ama pek ortasını bulamamıştı. :D

- - - Ekleme - - -

O sahnede kendimden geçtim. Zeynep ve Simay'ın kavgası çok iyiydi ama Simay'ın son dakikada yaptığı centilmenlik dışı hareket oyunu bitirdi. :)

Herkes ayrı ayrı yorum yapmıştı ama pek ortasını bulamamıştı. :D

- - - Ekleme - - -

O sahnede kendimden geçtim. Zeynep ve Simay'ın kavgası çok iyiydi ama Simay'ın son dakikada yaptığı centilmenlik dışı hareket oyunu bitirdi. :)

Aslında işk Güney değildi dedik sonra yavaş yavaş çıktı olaylar ters köşe yapıyor sürekli senarist Cemre'nin hapis nasıl olacak ben asıl onu merak ediyorum. :)

Barış ölecek, suç Cemre'ye kalacak. Barış'ı sevmeyen birçok kişi var, bunlar kim? Kuzey, Güney, Cemre, Burak ve daha da var. Yani böyle bir olayın yaşanması halinde, bu olayın buralara gelmesi mümkün. :)

Barış ölecek, suç Cemre'ye kalacak. Barış'ı sevmeyen birçok kişi var, bunlar kim? Kuzey, Güney, Cemre, Burak ve daha da var. Yani böyle bir olayın yaşanması halinde, bu olayın buralara gelmesi mümkün. :)

Birde Ferhat'ın kızını merak ediyorum 7-8 bölüm önce ferhatı teşhis bile etmedi ve sonra bir anda yok oldu ilerde onlada ilgili bir şeyler çıkması muhtemel birde hala jenerik kısmanda Turgay Kantürk yazıyor nedense. :D

Birde Ferhat'ın kızını merak ediyorum 7-8 bölüm önce ferhatı teşhis bile etmedi ve sonra bir anda yok oldu ilerde onlada ilgili bir şeyler çıkması muhtemel birde hala jenerik kısmanda Turgay Kantürk yazıyor nedense. :D

Flashback sahnelerinde oynuyor, belki o yüzden gözüküyordur. Ayrıca hatırlarsan Güney'in rüyasına girmişti. :)

Flashback sahnelerinde oynuyor, belki o yüzden gözüküyordur. Ayrıca hatırlarsan Güney'in rüyasına girmişti. :)

Aynen görünce özlemişim reyizi vallaha keşke çıkmasaydı dedim birde o çıkanca bir müzik vardı o çalmalı şu. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:

Forum İstatistikleri

Konular
176,500
Üyeler
8,563
Son Üye
arda_1980mavi