Kuzey İrlanda - Almanya: 0-1

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
158262.jpg

EURO 2016 C Grubu maçında Kuzey İrlanda ile Almanya, kritik maçta kozlarını paylaşıyor.

Saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi TRT Spor naklen yayınlayacak.

Muhtemel 11'ler:

Kuzey İrlanda:
McGovern, Evans, Hughes, McAuley, Catchcart, Davis, Corry Evans, Norwood, Ward, Dallas, Washington

Almanya: Neuer, Hummels, Mustafi, Hector, Emre Can, Schweinsteiger, Kroos, Draxler, Sane, Mesut Özil, Müller

3-0 Almanya galibiyeti şahane olur :D hem benim tahmin tutar hem de Türkiye için iyi olur :D Tabii o işin şakası ne kadar fark olursa o kadar iyi bizim için sonuçta.

Aha attı Gomez :D

Son düzenleme:
Bu iyi bir şey değil ki. Adam gol atmaya devam ederse başka kulübe transfer olacak.
aga son yılların en bomba transferini yaptınız bence bu adam gol makinası yeminle daha Türkiye ye gelmeden bizimde talip olduğumuz zamanlar diyordum bu adam Türkiye ye gelsin en az 25 gol atar nitekim 26 attı 30 da atardı. elinizde tutmanız zor tutarsanız büyük iş

aga son yılların en bomba transferini yaptınız bence bu adam gol makinası yeminle daha Türkiye ye gelmeden bizimde talip olduğumuz zamanlar diyordum bu adam Türkiye ye gelsin en az 25 gol atar nitekim 26 attı 30 da atardı. elinizde tutmanız zor tutarsanız büyük iş
Şans transferi, Hamza köylüsü istemeyince gerçekleşti. Yoksa Fiko ameliyat masalarından Eneramo ve Fabri'leri alan adam rüyasında göremezdi böyle bir oyuncuyu. Mario Gomez bize oturdu başka takıma gitse emin ol bu kadar gol atamaz.

maçı izlemiyorum da şu müllerde benim göremediğim ne var çok merak ediyorum. adam son derece düz topçu almanya milli takımında da bayernde de nerdeyse hep banko oynuyor ne özelliği var bunun acaba :D
bu arada bizim şansımız baya baya varmış puan durumunlarına baktım çeklere 2 fark atarsak havada karada üst turdayız Allah ım İnşallah yeneriz ya

Almanya bugün o beklediğim mükemmel oyununu oynuyor. Turnuvanın en büyük favorisi olduklarını gösteriyorlar.

Turnuva başlamadan önce seninle konuşuyorduk tam da böyle söylemiyordun? :A

Yoo ne demişim hiç öyle bir şey hatırlamıyorum :A Ben Almanya'yı favori görüyordum her zaman buraya yazdım mı bilmiyorum ama öyle yani. Bir kere son dk şampiyonu ve en oturmuş takım. Fransa Belçika gibi takımlar daha çok yeni ve gençler. İtalya keza öyle. Onlar daha ileride şampiyon olabilir ama bu turnuvada zor. Bence favori Almanya plase İspanya. Fransa da sürpriz diyelim :D

Yoo ne demişim hiç öyle bir şey hatırlamıyorum :A Ben Almanya'yı favori görüyordum her zaman buraya yazdım mı bilmiyorum ama öyle yani. Bir kere son dk şampiyonu ve en oturmuş takım. Fransa Belçika gibi takımlar daha çok yeni ve gençler. İtalya keza öyle. Onlar daha ileride şampiyon olabilir ama bu turnuvada zor. Bence favori Almanya plase İspanya. Fransa da sürpriz diyelim :D
Pardon ya. @HeisenBerg ile konuşmuştuk turnuva öncesi ben karıştırmışım. :)

Abi bu arada Luis İbanez'i Trabzonspor borsaya bildirmiş görüşmelere başlandı diye. Sen yanlış istihbarat almışsın galiba :D
Türkiye'ye Beşiktaş getirtdi yeterli bulunmayıp imza atmaktan son anda vazgeçildi. Yoksa 2 milyon Euro bonservisi, alacağı para falan bu konularda uzlaşma sağlanmıştı. Transfer işleri böyle olabiliyor. :)

Almanya, Kuzey İrlanda'yı Mario Gomez'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Son düzenleme:
Türkiye'ye Beşiktaş getirtdi yeterli bulunmayıp imza atmaktan son anda vazgeçildi. Yoksa 2 milyon Euro bonservisi, alacağı para falan bu konularda uzlaşma sağlanmıştı. Transfer işleri böyle olabiliyor. :)

Almanya, Kuzey İrlanda'yı Mario Gomez'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Demek ki Ts adam hazır gelmişken Türkiye ye bari biz kapalım boşa gitmesin demiş :D

Maç da 1-0 bitti, yazık oldu. Çok rahat fark olacak maçtı. Almanya hücumcuları gol kaçırma yarışına girdi resmen. Bizim için çok iyi olurdu fark olsaydı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919