Benim tipim hayatım aynada gördüğün şey değil.Vasat.
Benim tipim hayatım aynada gördüğün şey değil.Vasat.
Benim tipim hayatım aynada gördüğün şey değil.
Bunu demiyeydin iyidi @serhatt seni kaçırıp eve hapsedebilirKaslarımı görsen de aynısını dersin?
------
Kaslarımı görsen de aynısını dersin?
Aaa uğraşmaya değmez.Bunu demiyeydin iyidi @serhatt seni kaçırıp eve hapsedebilir
Aa niye be yumurta gibiiğ çocuuukAaa uğraşmaya değmez.
Dizide adi Kongar degil miydi ya?Göktuğ karakterine hayat veren Burak Çelik, senaryo gereği ölerek veda edecek.
nE? Ben Kongar diye biliyordum. 😱
@emreemreu'ya soralım. O daha net biliyordur, Kongar mı Göktuğ mu?nE? Ben Kongar diye biliyordum. 😱
@emreemreu buyur gel reis bekleniyorsun.@emreemreu'ya soralım. O daha net biliyordur, Kongar mı Göktuğ mu?
Tipim değil.Aa niye be yumurta gibiiğ çocuuuk
Sonradan müslüman olmuş, olduktan sonra da Göktuğ denilmiş olabilir.
Evet doğru. İlk önce Kongar isimli Moğol Askeriydi, sonradan müslüman olup Göktuğ adını aldı ve Osman Bey'in Alp'i olduSonradan müslüman olmuş, olduktan sonra da Göktuğ denilmiş olabilir.
Teşekkürler. Dediğim gibiymiş @EmreCanEvet doğru. İlk önce Kongar isimli Moğol Askeriydi, sonradan müslüman olup Göktuğ adını aldı ve Osman Bey'in Alp'i oldu
Sonradan müslüman olmuş, olduktan sonra da Göktuğ denilmiş olabilir.
Evet doğru. İlk önce Kongar isimli Moğol Askeriydi, sonradan müslüman olup Göktuğ adını aldı ve Osman Bey'in Alp'i oldu
Kongar olmak daha cok yakisiyo buna.Teşekkürler. Dediğim gibiymiş @EmreCan
Ona en çok Barış olmak yakışıyor.Kongar olmak daha cok yakisiyo buna.
Serhat Kılıç dizinin kötü karakteri değil mi? 😱Göktuğ'un gitmesi kötü oldu. Sevdiğim karakterlerden biriydi. Osman'ın yeni alplerinden biri Serhat Kılıç olacaktır.
Kötü ama Osman Beye yardım ediyor. İlerleyen bölümlerde Müslüman olması ihtimal dahilinde.Serhat Kılıç dizinin kötü karakteri değil mi? 😱
Kötü oldu bu. Ben kötü olduğu için en geç sezon sonu ölür, başka bir dizi ile anlaşır diye bekliyordum.Kötü ama Osman Beye yardım ediyor. İlerleyen bölümlerde Müslüman olması ihtimal dahilinde.