Neyin pazarlığı bu kardeşim?Ayarı biraz düşük, indirimle de uygun fiyata evinde olur 👌🏻
Neyin pazarlığı bu kardeşim?Ayarı biraz düşük, indirimle de uygun fiyata evinde olur 👌🏻
E yani, utanılacak bir şey olmasa kanal hala açık olurdu.Utanılacak birşey mi etmiş? Gitmiş iyiki de oynamış, oynamasaydi ben nasıl izlerdim bunu.
Mersi, hoş bulduk hayatım.Ünlü koleksiyonerimiz de geldi hoş geldin şekerim
Kanalın kapanması birşeyi ifade etmiyor ki. Batuhan'in ve oyuncuların canı sağolsun.E yani, utanılacak bir şey olmasa kanal hala açık olurdu.
Hangi dizi? 😱Samanyolu dizisinde başrol oynadığını da söylesene.
Şaşırdım çok. Bilmiyordum.Noldu?
Ee bir daha bakın istersen.Hangi dizi? 😱
Aman yok kalsın.Ee bir daha bakın istersen.
Ben biliyordum, bir kaç ay önce o diziyi izledim bitirdim.Şaşırdım çok. Bilmiyordum.
Zaman israfı.Ben biliyordum, bir kaç ay önce o diziyi izledim bitirdim.
Ee bir daha bakın istersen.
Abi bunlar kafayı sıyırmış. Kanala göre muamele yapıyor ırkçılar.Aman yok kalsın.
Başka türlüsü beklenemezdi ki.@EmreCan işte beklediğim gibi arkasına dönüp bakmadan kaçtı.
Umarım Hazal'da arkasıni dönmeden kaçar.@EmreCan işte beklediğim gibi arkasına dönüp bakmadan kaçtı.
Yaptığımız herşey zaman israfı.Zaman israfı.
Kel alaka.Abi bunlar kafayı sıyırmış. Kanala göre muamele yapıyor ırkçılar.
Kendi adına konuş. .ssUmarım Hazal'da arkasıni dönmeden kaçar.
Yaptığımız herşey zaman israfı.
Neyse ki her şey benim sayemde oldu, dua et.Başka türlüsü beklenemezdi ki.
Hazal, Aşk-ı Memnu'da oynadı, Bizim Hikaye'de oynadı, tahminen Feriha'ya da biraz bakınmıştır.Umarım Hazal'da arkasıni dönmeden kaçar.
Yaptığımız herşey zaman israfı.
Ben kendi adıma konuşmamı yaptım zaten sizin gibi dislamadim adamı.Kel alaka.
------
Kendi adına konuş. .ss
Hayir, öyle demedim. Seni görüp kaçsın, onu demek istedim.Hazal, Aşk-ı Memnu'da oynadı, Bizim Hikaye'de oynadı, tahminen Feriha'ya da biraz bakınmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?