Neyin pazarlığı bu kardeşim?Ayarı biraz düşük, indirimle de uygun fiyata evinde olur 👌🏻
Neyin pazarlığı bu kardeşim?Ayarı biraz düşük, indirimle de uygun fiyata evinde olur 👌🏻
E yani, utanılacak bir şey olmasa kanal hala açık olurdu.Utanılacak birşey mi etmiş? Gitmiş iyiki de oynamış, oynamasaydi ben nasıl izlerdim bunu.![]()
Mersi, hoş bulduk hayatım.Ünlü koleksiyonerimiz de geldi hoş geldin şekerim![]()
![]()
Kanalın kapanması birşeyi ifade etmiyor ki. Batuhan'in ve oyuncuların canı sağolsun.E yani, utanılacak bir şey olmasa kanal hala açık olurdu.![]()
Hangi dizi? 😱Samanyolu dizisinde başrol oynadığını da söylesene.![]()
Şaşırdım çok. Bilmiyordum.Noldu?![]()
Ee bir daha bakın istersen.Hangi dizi? 😱
Aman yok kalsın.Ee bir daha bakın istersen.![]()
Ben biliyordum, bir kaç ay önce o diziyi izledim bitirdim.Şaşırdım çok. Bilmiyordum.![]()
Zaman israfı.Ben biliyordum, bir kaç ay önce o diziyi izledim bitirdim.![]()
Ee bir daha bakın istersen.![]()
Abi bunlar kafayı sıyırmış. Kanala göre muamele yapıyor ırkçılar.Aman yok kalsın.![]()
Başka türlüsü beklenemezdi ki.@EmreCan işte beklediğim gibi arkasına dönüp bakmadan kaçtı.![]()
Umarım Hazal'da arkasıni dönmeden kaçar.@EmreCan işte beklediğim gibi arkasına dönüp bakmadan kaçtı.![]()
Yaptığımız herşey zaman israfı.Zaman israfı.![]()
Kel alaka.Abi bunlar kafayı sıyırmış. Kanala göre muamele yapıyor ırkçılar.![]()
Kendi adına konuş. .ssUmarım Hazal'da arkasıni dönmeden kaçar.
Yaptığımız herşey zaman israfı.![]()
Neyse ki her şey benim sayemde oldu, dua et.Başka türlüsü beklenemezdi ki.![]()
Hazal, Aşk-ı Memnu'da oynadı, Bizim Hikaye'de oynadı, tahminen Feriha'ya da biraz bakınmıştır.Umarım Hazal'da arkasıni dönmeden kaçar.
Yaptığımız herşey zaman israfı.![]()
Ben kendi adıma konuşmamı yaptım zaten sizin gibi dislamadim adamı.Kel alaka.
------
Kendi adına konuş. .ss
Hayir, öyle demedim. Seni görüp kaçsın, onu demek istedim.Hazal, Aşk-ı Memnu'da oynadı, Bizim Hikaye'de oynadı, tahminen Feriha'ya da biraz bakınmıştır.![]()