En son ne zaman izledim, hatırlamıyorum bile ama Turgut Beyin gelmesi ile bu akşam yeniden izlemeye başlayacağım bakalım..
Final haberi halen daha yok, belki de 7. sezon olacak.Cengiz Coşkun hamlesi sezonun sonunda değil de başında yapılsaydı keşke, ayrı bir hava kattı diziye.![]()
Devam edilecek haberi gelmişti en son ama edilmemeli bence, reytingler çok düşük.Final haberi halen daha yok, belki de 7. sezon olacak.![]()
Cengiz Coşkun hamlesi sonucu artma olacaktır bence. 7-7.5 arası alır.Devam edilecek haberi gelmişti en son ama edilmemeli bence, reytingler çok düşük.
Sezonun en iyi bölümlerinden birisi, artar umarım. Turgut Alp tanıtımı geçen hafta yapılsaydı daha etkileyici olurdu tabii.Cengiz Coşkun hamlesi sonucu artma olacaktır bence. 7-7.5 arası alır.![]()
Sahneleri bu hafta çekmedilerse ben de bir şey bilmiyorum.Sezonun en iyi bölümlerinden birisi, artar umarım. Turgut Alp tanıtımı geçen hafta yapılsaydı daha etkileyici olurdu tabii.
Bölümün revize yediği belli oluyor az çok ki Mehmet Bozdağ birkaç gün önce paylaşım yaptı. Daha önceden belli olsa Birsen Altuntaş bir haber paylaşırdı.Sahneleri bu hafta çekmedilerse ben de bir şey bilmiyorum.![]()
Adam yeni geldi, ilerleyen bölümlere saklayacaklar. Belki de Turgut 1-2 bölüm daha uzaktan izleyecek obayı v.sTurgut ile bir karşılaşma niye yazılmadı şimdi?![]()
Yayından kalkar inşallah.Bu dizi bitmeyecek mi ?
@Emre Ozansoy Bu sezon 200 olmicak dizi ve gelecek 7. Sezon olacak... Acaba Bozdağ ile ATV arasında problem çıkar mı 😂😂😂
Aaaa noldu Emre Bey çıkıyor diye mi ? 😂Yayından kalkar inşallah.
Osmanlı'nın kurulması o kadar uzun sürmemişken uzattılar, şimdi de Orhan ve Nilüfer' i çıkarıyorlar.Aaaa noldu Emre Bey çıkıyor diye mi ? 😂
Kuruluş Osman son seri mi ? Orhan'ın dizisi gelmeyecek mi ?Osmanlı'nın kurulması o kadar uzun sürmemişken uzattılar, şimdi de Orhan ve Nilüfer' i çıkarıyorlar.