O sahneye bayıldımSevince bak cidden.
O sahneye bayıldımSevince bak cidden.
I. Murad'ın annesi öldüğüne göre Osmanlı iptal?
holofirayı bu hale getiren senarist utansın .tarihten çıkdılar . inşallah osman bey ve orhan bey oyun kurmuşlardır inşallah yoksa holofira ölürse gerçekten tarihten çıkıyorlar .I. Murad'ın annesi öldüğüne göre Osmanlı iptal?
Holofira ölmüş Nilüfer Hatun olarak geri doğuyor, Müslüman oluyor. Ama yine de öyle bir sahneye gerek yoktu.holofirayı bu hale getiren senarist utansın .tarihten çıkdılar . inşallah osman bey ve orhan bey oyun kurmuşlardır inşallah yoksa holofira ölürse gerçekten tarihten çıkıyorlar .
holofira ölmemiş .herşey osman beyin oyunuymuş.Holofira ölmüş Nilüfer Hatun olarak geri doğuyor, Müslüman oluyor. Ama yine de öyle bir sahneye gerek yoktu.
Plan olduğu belliydi de Osman Bey'in planı olması şaşırttı, son bölüme daha bakmadım. Göz atayım bir kesitlerden.holofira ölmemiş .herşey osman beyin oyunuymuş.
osman beyin planı olması gerçekten şaşırttı ama güzel oldu ters köşe olduk .holofira islamıda öğreniyor bakalım nilüfer hatun olarak ne zaman olacakPlan olduğu belliydi de Osman Bey'in planı olması şaşırttı, son bölüme daha bakmadım. Göz atayım bir kesitlerden.
holofiradan sonra videonun devamında orhan beyin 4 eşide varmış.baya karıştı ortalık.
Aga sen bu rezil diziyi mi izliyon ? 😱Nilüfer Hatun mezarında ters döndü.
Diziyi değil parlakları izliyorum.Aga sen bu rezil diziyi mi izliyon ? 😱
Tam anlamıyla izlememene sevindim cano Ay bu diziyi Burak Özçivit batırdı diyorlar, çok yavaş ilerliyormuş bazı şeyler hayal ürünüymüş diziyi uzatmak adına 🫢Diziyi değil parlakları izliyorum.
Evet, tarihten saptılar ama o üçü için kurşun atılır kurşun yenilir.Tam anlamıyla izlememene sevindim cano Ay bu diziyi Burak Özçivit batırdı diyorlar, çok yavaş ilerliyormuş bazı şeyler hayal ürünüymüş diziyi uzatmak adına 🫢