'Kuruluş: Osman'ın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Eg2P09SWAAESg6U

'Kuruluş: Osman'ın yeni sezona başlama tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu, başrollerinde Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Yeşim Ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez ile Özge Törer’in yer aldığı dizi yeni sezon bölümleriyle 7 Ekim Çarşamba'dan itibaren her Çarşamba izleyicisi ile ile buluşmaya devam edecek.

Dizinin yeni sezon kadrosunda başta Cüneyt Arkın olmak üzere Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy ve Umut Karadağ'ı dahil oldu.

'Kuruluş: Osman' yeni sezon ilk bölümüyle 7 Ekim Çarşamba 20.00'de ATV'de!

FOX'un dizisi romantik-komedi, bu dönem işi. Geçen sezon da Afili Aşk iyi iş çıkarmıştı diye hatırlıyorum Çarşamba günü.
biliyorum kardeşim izleyici hitaplar farklı..afili aşk işi iyi çıkarttıysa buda iş çıkartır desene kardeşim ..gene atv lider olur .

biliyorum kardeşim izleyici hitaplar farklı..afili aşk işi iyi çıkarttıysa buda iş çıkartır desene kardeşim ..gene atv lider olur .
Sen Çal Kapımı kolay kolay düşmez, düşerse de 6 - 7 bandına düşmez. Ayrıca o gün Sadakatsiz başlayacak, ben onu merak ediyorum.

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Aynen Afili Aşk'ı DEK ve BAM daha çok etkiledi. Kendi ayağına da sıkınca düştü. Hatta hatırlıyorum. Kuruluş Osman başlayınca Afili Aşk'ın reytingi arttı.
O yüzden hafta içi romantik komedi iş yapmaz vs. düşüncesi yanlış. İyi bir hikaye, sağlam bir cast ile her şey yapılır.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24