Kurtlar Vadisi'nin Senaryosu Kime Emanet Edildi?

Raci ve Bahadır'dan sonra gelebilecek en iyi isim geldi diyebiliriz.. adamın twitter hesabına bir göz attın. Kurtlar 11 Eylül'de vadiye iniyor.. senaryo Selman Kayabaşı, Yönetmen Serdar Akar..

Vadi kiyamet koparacak!

Taptalk 2

Çok fazla bilgim yok. Ama pana bu adamın bir kitabini film yapmak için görüşmüştü. Ama olmamıştı galiba. Soner yalcinin ters çizgide osmanlı daki derin devlet üzerine güzel tezleri var. Soner yalcindan daha fazla katkı sunar. Sanırım kurtlar senaryo olarak osmanlı çizgi üzerine gidecek. 2. Fragman da sömürgecilik üzerinde durulması da bundan dolayı​
Begendın mı tanıtımı

Ahmet Turgut'un vadiye olan katkısı umarım devam eder. Pana Film'den o da ayrılmadıysa.

Taptalk 2

Ahmet Turgut'un vadiye olan katkısı umarım devam eder. Pana Film'den o da ayrılmadıysa.

Taptalk 2​
Müthiş bir insan kitaplarının hepsini okumuş biri olarak söyluyorum

Raci ve Bahadır'dan sonra gelebilecek en iyi isim geldi diyebiliriz.. adamın twitter hesabına bir göz attın. Kurtlar 11 Eylül'de vadiye iniyor.. senaryo Selman Kayabaşı, Yönetmen Serdar Akar..

Vadi kiyamet koparacak!

Taptalk 2
harbiden aga dediğin gibi adamın yazıları muhteşem helal olsun necati abiye şimdi sevindim işte artık bahadır cüneyte gerek kalmicak bence on numara on

Niheyet güzel bir haber :)
Sevindiğine sevindim

eyvallah abi, yalnız bunlardan korkulur sessiz sedasız işi bitirmişler​
Ben yanılmaya söylediğim lafları yemeye hazırım yeter ki vadi iyi olsun

Bence tanıtım daha çok bu konuya açıklık getirmek için yapılmış.. çünkü ortada aslında bir tanıtım yok. Bence bir ikinci tanıtım düşüncesi Pana Film'de yoktu, onlar fragmana odaklanmışlardır.. ben bu kararın son anda alındığını düşünüyorum.. yoksa böyle birşey tanıtım olarak verilmez. Kanal D'nin filmleri işte.. kendi tanıtımına da böyle yaptı.. sırf reklam.

Taptalk 2

Bence tanıtım daha çok bu konuya açıklık getirmek için yapılmış.. çünkü ortada aslında bir tanıtım yok. Bence bir ikinci tanıtım düşüncesi Pana Film'de yoktu, onlar fragmana odaklanmışlardır.. ben bu kararın son anda alındığını düşünüyorum.. yoksa böyle birşey tanıtım olarak verilmez. Kanal D'nin filmleri işte.. kendi tanıtımına da böyle yaptı.. sırf reklam.

Taptalk 2
Aga o yürüyüş hiç olmasaydı gladio ve terördeki gibi bir tanıtım olsaydı ben yine beğenirdim

Ne yapalim tanitim tanitimdir hic yoktan iyidir en azindan yol haritasini belirlemis oldu

Son düzenleme:
senaryo çok önemliydi inşallah beklediğimiz etkiyi yapar daha sonrasında zaten vadi gümbür gümbür gelecektir