Kurtlar Vadisi'nin Senaryosu Kime Emanet Edildi?

-KADİR-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
860
Vadinin senaryo ekibine takviye. Dizinin senaryo ekibine Hanedan, Muhafız, Teşkilat gibi kitapların yazarı, ünlü yazar Selman Kayabaşı dahil oldu. Bu önemli hamle Kurtlar Vadisi'ne nasıl bir ivme kazandıracak, herkes görecek özellikle yazdığı tarihi-kurgu romanlarla ünlü yazarın dizide nasıl bir performans göstereceği ilerleyen zamanlarda görülecek.

37348.jpg

inşallah kesin abi , yalnız bu haber hiçbir yerde yok sadece bende​
Tebrik ederim kardeşim

kitaplarını okuyan arkadaşlar varsa bilirler çok değerli bir isim kendisi

Tanımıyorum.. ama sizin yazdıklarınıza göre çok iyi bir gelişme gibi. Adam daha ilk tanıtım da imzasını atmış. Soner Yalçın olayı doğru mu? Vadiye yeniden katıldı mı?

@-KADİR- teşekkür ederiz

Taptalk 2

Tanımıyorum.. ama çok iyi bir gelişme gibi. Adam daha ilk tanıtım da imzasını atmış. Soner Yalçın olayı doğru mu? Vadiye yeniden katıldı mı?

@-KADİR- teşekkür ederiz

Taptalk 2
yok aga frağmandaki araştırmalar , fikirler falan hep selman kayabaşına ait ayrıca ideolojik olarak da yazar muhafazakar bir isim

unutma kurtlar vadisi nde hep bir tane bir numara vardı polat alemdar bence izleyip görelim o zman söykediklerimiz havada kalmaz

selman kayabaşı@

Yeni sezon, yeni bir düzen, yeni bir omurga: Kurtlar Vadisi, 11 Eylül'de başlıyor. Cümleten hayırlı olsun: video.kanald.com.tr/kurtlarvadisip…

9:41pm - 28 Aug 14

Taptalk 2

@beyazsoy konuya bekleniyorsunuz :D

@beyazsoy bu adamı tanır bilgi verir bize
Çok fazla bilgim yok. Ama pana bu adamın bir kitabini film yapmak için görüşmüştü. Ama olmamıştı galiba. Soner yalcinin ters çizgide osmanlı daki derin devlet üzerine güzel tezleri var. Soner yalcindan daha fazla katkı sunar. Sanırım kurtlar senaryo olarak osmanlı çizgi üzerine gidecek. 2. Fragman da sömürgecilik üzerinde durulması da bundan dolayı

selman kayabaşı@

Yeni sezon, yeni bir düzen, yeni bir omurga: Kurtlar Vadisi, 11 Eylül'de başlıyor. Cümleten hayırlı olsun: video.kanald.com.tr/kurtlarvadisip…

9:41pm - 28 Aug 14

Taptalk 2​
Herseyi açıklayan twitt