Kurtlar Vadisi'nin Resmi İnternet Sitesi Pkk Tarafından Hacklendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konjortürde bu çözüm süreci kapsamında o konulara girmesi hayal olur dikkat ettiyseniz bu sezon o konulara hiç girmediler

Kurtlarvadisi.com hacklendi

Kurtlar vadisi Resmi sitesi kurtlarvadisi.com Bu akşam 22:30 da pkk lı hackerlar tarafından hacklendi.Sitenin ana sayfasına bir bildiri koyan Terör örgütü sempatizanı hackerler.
Ana Sayfaya Bu altdaki açıklamayı koydular:
Eğer zerre kadarda olsa ırkımızın mucadelesine bu boyutta destek verebiliyorsak, ne mutlu bize..
Van' da insanların girecek evi yokken, suriyeye savas kıskırtıcılıgı ıcın EL-NUSRA kopeklerıne sılah ve muhımmat yardımı gonderıyor
yollarda, çöp kenarlarında evsiz binlerce insan varken, torbalarca para ile siber ordu kuruluyor..
oy uğruna yuzbinlerce suriye ve mısır insanı turk vatandaşı yapılıyor..
Roboski olaylarında okadar can yaşamını yitirirken, mısıra ağlayıp, diğer yandan halkı yatıştırması gerekirken, basa basa ; UCUNCU kopruyude yapacağız deniliyor.

Bir saate yakın sitede bu açıklama durduktan sonra Pana Film serverinı kapadı,şuan siteye giriş yapılamıyor

Ayyıldız Tim Uyarmış !

AYYILDIZ TIM | AYYILDIZ TEAM // BUNDAN ÖTESI YA ISTIKLAL YA ÖLÜM Kurtlar vadisi ekibini açıkları konusunda uyarmış ancak geri dönüş yapılmadıgından açıklarda kapatılmamış.

aynen aga katılıyorum bunlar kim ya
bu sezon açılım politikası diyorlar(ben kardeşlik politikası diyorum)etkisiyle kurtlar vadisi senaristleri terör sorununa değinmedi.amaç ne kan dökülmesin analar ağlamasın diye bizimde bu çorbada tuzumuz bulunsun dediler. bu iyi niyetli adımın karşılığı bumu olmalıydı;şimdi dizide polat terörist elebaşlarına operasyon düzenlesinde görsünler günlerini.

Hani PKK bitmisti?!
internete düşmüşler

bu sezon açılım politikası diyorlar(ben kardeşlik politikası diyorum)etkisiyle kurtlar vadisi senaristleri terör sorununa değinmedi.amaç ne kan dökülmesin analar ağlamasın diye bizimde bu çorbada tuzumuz bulunsun dediler. bu iyi niyetli adımın karşılığı bumu olmalıydı;şimdi dizide polat terörist elebaşlarına operasyon düzenlesinde görsünler günlerini.
sakarya fıratta bu yüzden bitti

şunların politikasına alet olmayalım,vanda insanların girebilecekleri ev yokmuş,o insanlar için ne yaptılar acaba bugüne kadar onları daha çıkarıp ellerine silah vermekten başka.vanda tüm güneydoğuda inşaat sahalarındaki iş makinalarını benmi yaktım.bunlar o kadar alçak ki vanda inşaat halindeki okulu bile yaktılar.

bu sezon bunların ismi bile geçmedi nerdeyse demekki gündeme gelmek istiyolar sorun değil dizide polat elebaşlarını sallandırır olur biter :kiki: