Niye ölsün kiHemen ben söyleyeyim Polat Alemdar Bey ölmeyecek !
bi düşün 14 yıl olmuş yani ne bileyim öl artık be adamNiye ölsün kiO ölürse Vadi biter
niye ölüyormuş onu anlamadım adam yaşayan efsane gidin dandik dizilerdenki dandik adamları öldürünbi düşün 14 yıl olmuş yani ne bileyim öl artık be adam
Sen doğalı 17 sene olmuş sen ölbi düşün 14 yıl olmuş yani ne bileyim öl artık be adam
eşkiyanın başarıyı çekemediler galiba çakırın son dalını da kırıyorlar
emre sen bu konuya yorum yapma bence ortalık karışacak şimdi lütfen
aklın yolu bir ablaBu adamı sırf soyadı Çakır olduğu için diziden çıkartmıyorlarsa benim de adım @batuhankaralar değil. İnşallah Görkem Sevindik bir sonraki dizisinde başrol olur ve o dizi tutar çakma Pana'ya da kapak olur.
Bu adamı sırf soyadı Çakır olduğu için diziden çıkartmıyorlarsa benim de adım @batuhankaralar değil. İnşallah Görkem Sevindik bir sonraki dizisinde başrol olur ve o dizi tutar çakma Pana'ya da kapak olur.
iyiydinSen doğalı 17 sene olmuş sen öl
Abla hemen çıkarsalardı anlaşılırdı ve büyük tepki olurdu sezon finalindeki toplu temizlikte öldürürsek fazla göze batmaz diye düşünmüş olabilirler. Pusat'ın sahnesinden sonra Tilki'nin gösterilmesi birşeylerin olacağının göstergesi boşu boşuna onu oraya koymamışlardır.Yahu diziden çıkıp çıkmayacağı belli değil inanamıyorum bu yorumlarınıza
eşkiya başlayalı 30 bölümü geçmiş önce değilde şimdi niye çıkarsınlar
yapmayın allah aşkınıza
Bunu dediğime inanamıyorum ama Polat'ın ölümü olsa olsa Gölge'nin elinden olur keşke olsaiyiydinbenim tek umudum gölgetam polat beyi öldürücek adam tipi var
Abla hemen çıkarsalardı anlaşılırdı ve büyük tepki olurdu sezon finalindeki toplu temizlikte öldürürsek fazla göze batmaz diye düşünmüş olabilirler. Pusat'ın sahnesinden sonra Tilki'nin gösterilmesi birşeylerin olacağının göstergesi boşu boşuna onu oraya koymamışlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?