Kurtlar Vadisi'nden Yeni Film!!!

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

Efsane oyuncu Necati Şaşmaz çekecekleri yeni film için belediye başkanıyla görüştü. Demir, yoğun tempoya rağmen diziyi kaçırmamaya özen gösterdiğini ve tüm sinema filmlerini takip ettiğini söyledi.

"Bana Polat Alemdar'ı soruyorlar"

Başkan Demir, birçok ilke imza atmış, büyük başarıyla çizgisini bozmadan buralara kadar gelmiş ve ortak değerlerimizi yansıtarak tüm dünya coğrafyasında bizi temsil ediyorsunuz derken, gittikleri Özbekistan'da kendisinden Necati Şaşmaz'ı ve ekibi ağırlamak istediklerini söylediler dedi.
Mustafa Demir, Dizinin yurtdışında da büyük bir hayran kitlesi olduğunu ve çok fazla izlendiğini söyledi. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz benzer davetlerin ve izlenme bilgilerinin kendisine de ulaştığını belirterek Kurtlar Vadisi Pusu'nun Fas'tan Doğu Türkistan'a kadar geniş bir coğrafyada izlendiğini dile getirdi.

Necati Şaşmaz yeni film için kolları sıvadıklarını ve bu projede Tarihi yarımadanın da yer alacağını belirtti. Ayrıca yıldız isim Fatih'te birçok tarihi mekan olduğunu ve bölgenin tanıtımında bi nebzede olsa katkıları dokunursa bundan mutlu olacağını söyledi. Başkan Mustafa Demir ise Fatih'i seçmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Görüşmenin sonunda Necati Şaşmaz'a, Başkan Mustafa Demir Süleymaniye Cami'nin gümüş maketini hediye etti.

@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @AlemTo @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @Castei @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @DoğuEşrefoğlu @123mn

Son düzenleme:
haber kesinleşsin bir yanlış anlaşılma olabilir

aga İnşallah vadiyle ilgili bi filmdir artık yeni bir film zamanı geldi
o özlem hepimizde var aga ama emin olmak lazım bakalım şu iş netleşsinde öyle konuşuruz boşa heves yapmayalım zaten gerçekse öğreniriz inş olur

o özlem hepimizde var aga ama emin olmak lazım bakalım şu iş netleşsinde öyle konuşuruz boşa heves yapmayalım zaten gerçekse öğreniriz inş olur
aga bir film olacağı kesin baksana görüşme bile yapılmış fatihteki çekimler için

filmi bi çıkarsınlar orduyla beraber sinemaya gideceğim aga tüm arkadaşları götürmeye çalışırım
öyle tabi aga mesela ben filistine yalnız kendim 3 sefer gittim sinemaya izlemeye gladio ile muro yuda ikişer kez

Merakla bekliyoruz Necati reyizi uzun zamandır ekranlardan uzakta görmek iyi olacak sinemada.

Büyük ihtimalle Kurtlar Vadisi'nin devamı niteliğinde olacak. Başka bir proje olsa Necati Şaşmaz bizzat ilgilenmezdi. Dayım Şafak Sezer'in arkadaşı, ondan öğrenmeye çalışacağım Şafak ve Necati abi iyi arkadaşlar diye biliyorum.