Kurtlar Vadisinden Eski Bölümlerden Unutulmaz Sahneler Yayınlamamız Devam Etsin mi ?

vadiyle ilgili hiç bir sahne yayınlanmasın madem demokrasi var oylama yapalım yayınlanmasın diyenler çoğunluktaysa yayınlanmasın :))

gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi kurtlar vadisi

bütün forum birleştiler yenemediler yine 2-3 vadici daha geldi şimdi hiç yenemezler ayrıca beyazsoy ben.ce fake hesabından oy kullandı :d

hadi yaa ben eskiden takıldığım sohbet sitesinde 100 tane msn adresi açardım 100 tanede register oluştururdum banlanırdım açılırdım sürekli onlarlan gelsem demek ezilirler :D:D:d

hadi yaa ben eskiden takıldığım sohbet sitesinde 100 tane msn adresi açardım 100 tanede register oluştururdum banlanırdım açılırdım sürekli onlarlan gelsem demek ezilirler :D:D:d

Siteden direk ban yemek istiyorsan denemelisin :D hatta şu an yapmadığından bile şüpheliyim Ip no Ip no Ip no Ip no :D

muhteşem yüzyılın muhteşem yeni bölümü az sonra vadici arkadaşları ekran başına bekleriz :)))

yoo ban açmanın programıda var bunları herkes biliyor ve yapıyor artık küfürlü ve argolu takılmak için gelmiyorumki buryaa öyle maksatım olsa yapardım beni kendinle karıştırma :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato