Kurtlar Vadisi'nden Bir Transfer Daha !

Üsteki resmi diyorsun adam iyi durmuş ama tanımıyorum cidden resminde bir kısmı güzelmiş onuda belirteyim.:A
dikkat bebek var da meşhurlamıştı, kızlar epey beğenirdi, ceyda düvenci ylede iyi bir ikili olmuşlardı , teşekkürler soldakinden bahsediyosun herhalde 🙂 @Çiğdem-

Son düzenleme:
biri vadiyi durdursun artık napıyo bunlar böyle kim var kim yok oynamamış alıyolar vadiye :D yakında sadece hollywood tan oyuncu almak zorunda kalacaz yapmayın bunu :d

çok iyi bi isim daha yalnız aga @Polat Şaşmaz yeni resimlerinden birini koysana konuya bu adam o kadar genç değil :D

Transferler bitmeyecek sanırım yine giren oyuncu olabilir bundan sonra da. Resim çok güzel görünüyor, dizinin havasını az da olsa yansıtıyor :)

@china_shangai yok, yeni fotograflar ve haberler zirve yapti yine.. 😉
Valla haklısın düz Tabanlık bende ne zaman olmasan muhakkak vadi adına iyi şeyler oluyor:))))))

dikkat bebek var da meşhurlamıştı, kızlar epey beğenirdi, ceyda düvenci ylede iyi bir ikili olmuşlardı , teşekkürler soldakinden bahsediyosun herhalde 🙂 @Çiğdem-
kaan beyy harika bir transfer dikakt bebek varla meşhurlaşmadı yalnız
ayrı dünyalar adlı diziyle ünlenmiş bir oyuncuydu 90lı yıllarda aranan başrol erkek oyuncusuydu bir çok dizide karşımıza çıkmıştı
en unutulmaz dizisi ayrı dünyalardı sonra dikkat bebek var ve zaranın oynadığı gelin dizilerinde çok üstün performans göstermişti kaan bey harika bir oyuncudur ses tonu inanılmaz güzel:Z

ayrı dünyalar adlı diziyle ünlenmiş bir oyuncuydu 90lı yıllarda aranan başrol erkek oyuncusuydu bir çok dizide karşımıza çıkmıştı
en unutulmaz dizisi ayrı dünyalardı sonra dikkat bebek var ve zaranın oynadığı gelin dizilerinde çok üstün performans göstermişti kaan bey harika bir oyuncudur ses tonu inanılmaz güzel:Z
ben zaten tahmin etmiştim senin kaan girgin i sevdiğini, ee o zaman senin içinde iki defa hayırlı olsun :A

Ayrı Dünyalar :ok:

ben zaten tahmin etmiştim senin kaan girgin i sevdiğini, ee o zaman senin içinde iki defa hayırlı olsun :A
kaan bey 90lı yılların kenan imirzalıoğlusu desem yanlış olmaz çocukluğumuz bu adamı izleyek geçti bizim ama malesef 2000lı yıllarda tv dünyasıdnan yavas yavas elini ayağını çekmişti vadinin tekrar kaan beyi tv dünyasına geri kazandırması büyük bir olay bence 🙂🙂🙂

Kendisini en net şekilde Dikkat Bebek Var'dan hatırlıyorum, çocukken izlerdim. Arada bir o dizi aklıma gelir nedense, iyi diziydi. Doğrusu iyi bir isim ama nedense son dönemlerde kendini göstermez oldu. Yüzü de sempatik. Kurtlar Vadisi Pusu'yla birlikte yeniden parlayacaktır. Hayırlı olsun. :)

Dikkat Bebek Var ve Can'lı Hayat dizilerinden biliyorum, 90'lı yıllardan sonra bir anda kayboldu siyasete girmişti herhalde o dönemler. Çok iyi bir transfer :)

İyi bir oyuncu Vadi'ye katkı sağlıyacaktır devamını bekliyoruz trasferlerin