isim tamam da resme bir bakıver istersenHiç duymadım bu ismi.
isim tamam da resme bir bakıver istersensonra yorumunu alalım
dikkat bebek var da meşhurlamıştı, kızlar epey beğenirdi, ceyda düvenci ylede iyi bir ikili olmuşlardı , teşekkürler soldakinden bahsediyosun herhalde 🙂 @Çiğdem-Üsteki resmi diyorsun adam iyi durmuş ama tanımıyorum cidden resminde bir kısmı güzelmiş onuda belirteyim.
kaan beyy harika bir transfer dikakt bebek varla meşhurlaşmadı yalnızdikkat bebek var da meşhurlamıştı, kızlar epey beğenirdi, ceyda düvenci ylede iyi bir ikili olmuşlardı , teşekkürler soldakinden bahsediyosun herhalde 🙂 @Çiğdem-
ben zaten tahmin etmiştim senin kaan girgin i sevdiğini, ee o zaman senin içinde iki defa hayırlı olsunkaan beyy harika bir transfer dikakt bebek varla meşhurlaşmadı yalnız
ayrı dünyalar adlı diziyle ünlenmiş bir oyuncuydu 90lı yıllarda aranan başrol erkek oyuncusuydu bir çok dizide karşımıza çıkmıştı
en unutulmaz dizisi ayrı dünyalardı sonra dikkat bebek var ve zaranın oynadığı gelin dizilerinde çok üstün performans göstermişti kaan bey harika bir oyuncudur ses tonu inanılmaz güzel
Ayrı Dünyalarkaan beyy harika bir transfer dikakt bebek varla meşhurlaşmadı yalnız
ayrı dünyalar adlı diziyle ünlenmiş bir oyuncuydu 90lı yıllarda aranan başrol erkek oyuncusuydu bir çok dizide karşımıza çıkmıştı
en unutulmaz dizisi ayrı dünyalardı sonra dikkat bebek var ve zaranın oynadığı gelin dizilerinde çok üstün performans göstermişti kaan bey harika bir oyuncudur ses tonu inanılmaz güzel
ben zaten tahmin etmiştim senin kaan girgin i sevdiğini, ee o zaman senin içinde iki defa hayırlı olsun
kaan bey 90lı yılların kenan imirzalıoğlusu desem yanlış olmaz çocukluğumuz bu adamı izleyek geçti bizim ama malesef 2000lı yıllarda tv dünyasıdnan yavas yavas elini ayağını çekmişti vadinin tekrar kaan beyi tv dünyasına geri kazandırması büyük bir olay bence 🙂🙂🙂Ayrı Dünyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?