Kurtlar Vadisi'nden 2 Yıldız Daha Kaydı!

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,741
Puanı
1,060
15 Ocak 2003'te yayın hayatına ilk olarak Süleyman Çakır efsanesi ile baslayan ve günümüze kadar gelen dizide 10 senelik karakterler tek bölümde harcandı.

Diziden bu bölüm ayrılan karakterlerden ilki dizinin Polat Alemdar'dan sonra en güçlü isimlerinden Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat Çakır oldu. Kurtlar Vadisi efsanesinin en başından beri rol olan ve Kurtlar Vadisi efsanesi bittikten sonra Kurtlar Vadisinin devami niteliginde olan Pusu konseptinin 5.sezonunda Vadiye tekrar dahil olan Pusat Çakır dizide Tilki Andrei tarafindan kalbine bir kurşun sıkılarak diziden ayrılırken,

Kurtlar Vadisi efsanesinin 82.bölümünde dahil olan ve sadece 4 bölüm oynayıp ortadan kaybolan, 10 sene boyunca Vadi sevenlerin dilinden düsmeyen Tilki Andrei, geçen sezon Kurtlar Vadisi Pusu'nun 9.sezonunda diziye tekrar dahil olmuştu. Tilki Andrei diziden Polat Alemdar'ın Pusat'ın intikamı için kafasına bir kurşun sıkmasıyla diziden ayrıldı.

Son düzenleme:
bi de konu mu açıyorsun aga burdan da sövelim istersen

Nerden tutarsan tut şerefsizlik akıyor. Başka açıklaması yok.

Yuh bu iki karakter gözümün önünde çok iyi hatırlıyorum ikisini de büyük kayıplar olmuş gerçekten. Hata etmişler.

Pusatın öldüğü belli değil ben öldüğünü düşünmüyorum

@destere foruma gelmediğin için inşallah bu yıldızlar sana kaymıştır

neyse @Çiğdem- sana cahit ve mart kaşlı oğlanla mutluluklar

@destere foruma gelmediğin için inşallah bu yıldızlar sana kaymıştır

neyse @Çiğdem- sana cahit ve mart kaşlı oğlanla mutluluklar
Ulan bu espriyi ben yapacaktım pislik herif

Neyse ikisinin de yolu açık olsun, ikisi de Vadi standardının (şu anki) çok çok üstünde oyuncular. İnşallah başka projelerde izleriz.

Ulan bu espriyi ben yapacaktım pislik herif

Neyse ikisinin de yolu açık olsun, ikisi de Vadi standardının (şu anki) çok çok üstünde oyuncular. İnşallah başka projelerde izleriz.
tilkiyi de köseme bekleriz
rusya ile falan savaş çıkarsa rus kralı-çarı artık ne deniyorsa o olur pek zorlanmaz da rolünde
öteki oğlanı çiğdemler öpsün bir halta yaramaz

hahah kenanın dizisi olsa bari perşembe aa yoksa 13 yıl sonra perşembe tv izlemicem daha doğrusu ne yapıcam bende bilmiyorum ayoll
bak safiye sultan bu bölüm iktidarı bitince zehri içip intihar etti bence sen de aynısını yap

iki karekteride severdik büyük renk kattılar emeklerine sağlık ; iki oyuncuyu da başka projlerde görmek isteriz ikisine de geri kalan haylarında başarılar