medcezir 3.3 milyon izlenmiş son bölümüGüneşi Beklerken de iyi izleniyor nette.![]()
medcezir 3.3 milyon izlenmiş son bölümüGüneşi Beklerken de iyi izleniyor nette.![]()
hangi 3 dizisi kardeş sürekli tekrarlayıp duruyon intikam nerde geçmiş yediği farkları hiçbir dizi yemedi ve şubat ortasında yayından kaldırıldı saatleri değiştirildisen konuya fransızsın panpa o yüzden yorum yapma bencelordly panpam ne demiş son dem
son dem 4.sezon oluyor
ayrıca beren saat 3 dizisi ile vadiyi geçmiş insan bir önlem alır bu kız sürekli geçiyor çaresine bakalım der![]()
olabilirGüneşi Beklerken de iyi izleniyor nette.![]()
aşka sürgün 2.sezon sonu haziran ayında final yapmış nasıl bir erken final çok merak ettimhangi 3 dizisi kardeş sürekli tekrarlayıp duruyon intikam nerde geçmiş yediği farkları hiçbir dizi yemedi ve şubat ortasında yayından kaldırıldı saatleri değiştirildi
aşkı memnuyu da vadi daha çok geçti fatmagül zaten komedi
yani tam tersi bi durum var aşka sürgünler memnular intikamlar bunlar vadi kurbanlarıdır
olabilir![]()
konuyu farklı yere götüren sensin sonuç ortada vadi hala dimdik ayakta ve rekorlarına devam ederken bu dizilerin hepsi bittiaşka sürgün 2.sezon sonu haziran ayında final yapmış nasıl bir erken final çok merak ettim
neyse 185-190 kez falan karşılaşmış vadi aşk-ı memnu-fgsn ve intikam ile total 90 kez ab 120 kez beren dizileri geçmiş zor iş tabikonu farklı yere gidiyor yakamoz silmeden ben noktalandırıyorum
))))
diziler seanryo ile ilerlediği için bitmeleri normal senaryo bitincekonuyu farklı yere götüren sensin sonuç ortada vadi hala dimdik ayakta ve rekorlarına devam ederken bu dizilerin hepsi bitti![]()
malesef aga malesefDünkü bölüm 14 reyting rahat alır dedim 11 almış. İzlenme oranı yazete de 2 milyonu geçmesi gösteriyor reytinglerle oynandığını.
Türk Tv tarihinin en büyük dizisi saygı duyulması şart zatenbazı insanların düşüncelerine daha doğrusu düşünememelerine hayranım; arkadaş intikam yayından kaldırıldı neden bitti izlenilmediği için ki ilk sezonundada zaten 3-4 bölüm haricinde ab de bile birinci olamadı fatmagülde şikeci agb faktörü ve kurtların tnt de olmasıda göz ardı ediliyor, edilmek isteniyor bir tane dizi söyleyin tnt de bir sezon devam edipte reyting de tek hanelere düşmeyecek , lafın kısası: sevsenizde sevmesenizde kurtlar vadisine saygı duymalısınız
Şike var kardeş şike yakında foyaları ortaya çıkar zatenbrazda tvden izleyin artık şu diziyi 12 üstüne çıkmayı düşünürken 2 haftadır 11 düşmeye başladık abde arkadaşım hoşgeldine geçilmeye başladı brazda tvden izleyin artık şu dziyi bu reytingleri gördüğüm sürece netten izleyenlerden gurur duymuyorum tam aksine hepsine çok öfke duymaya başladım![]()
her zaman böyle oldu herşeyde kralız biz herşeydebirde internette izlenme sayılarında şöyle bir hataya düşülüyor bazı diziler int çok izleniyor ama reyting oranlarında görece daha düşük reytingler alıyorlar vadi her iki kulvardada lider olarak gidiyor bu durumuda göz ardı etmemek gerekir.
orası öyle tabi. Şu yeni dizi hakkında ne diyeceksin bunların bölünmesi bahdır ö. vadiden ayrılması hakkında ne düşünüyorsun? benim biraz canımı sıktıdaher zaman böyle oldu herşeyde kralız biz herşeyde
benimde canımı sıkıyor aga özellikle bahadır gibi vadi aşığı bir adamın vadiden ayrılması çok üzüyor beniorası öyle tabi. Şu yeni dizi hakkında ne diyeceksin bunların bölünmesi bahdır ö. vadiden ayrılması hakkında ne düşünüyorsun? benim biraz canımı sıktıda
artık vadi için hyrlsı olsun . daha uzun yıllar devam etmesini istiyorum korkum ani bir kararla vadiyi bitirmeleri isteyerek veya zorunluluktanda olsaVADİ BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, Türkiye’de milyonların izlediği, insanların kendilerini dizideki karakterle özdeşleştirme yarışına girdiği bir dizi olma özelliğini korumaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran bir dizi olmasının ötesinde, Türkiye’nin toplumsal yaşamını derinden etkileyen bir dönüşüm aracı olması ekibinin başarısıyla doğru orantılıdır.
Toplumun her kesimi dizide kendinden bir şeyler bulabildiği için 10 yılı aşkın süredir taht kurduğu gönüllerdeki yerini giderek güçlendirdiği gözlerden kaçmamaktadır. Kurtlar Vadisi Pusu, ekip başarısının meyvelerini verdiğini görmek çalışanlarını daha çok başarılı olmak için neler yapılabiliriz noktasına getirmiştir.
Sevenlerini her geçen gün artırmak için kendisini yinelemekten kaçınmayan Kurtlar Vadisi Pusu hakkında akademik çevreler tarafından üzerinde çok sayıda tez yazılan, araştırmalara konu olan bir fenomen olmuştur.
Bir çok izleyici Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemek için Perşembe günlerini iple çekiyor. Başladığı günden bu yana Perşembe günleri bu dizi izleniyor.
benimde canımı sıkıyor aga özellikle bahadır gibi vadi aşığı bir adamın vadiden ayrılması çok üzüyor beni
öyle bişey olacağını sanmam agaartık vadi için hyrlsı olsun . daha uzun yıllar devam etmesini istiyorum korkum ani bir kararla vadiyi bitirmeleri isteyerek veya zorunluluktanda olsa
inş olmaz ağa ama bu durumda giderse bence risk olabillir sağlam oyuncular ve sağlam bir senaryo ekibi lazım ve mümkünse en azından raci şaşmaz ın geri dönmesiöyle bişey olacağını sanmam aga