Kurtlar Vadisinde Hata!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Perşembe akşamları zirvenin sahibi, atv`de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polatın düşmanı Mete Aymar rolünü canlandıran İbrahim Gündoğanın dizide telefonu ters tutması gözden kaçmadı!

RevaN / ÖzeL HabeR

543132_371346142958765_1752418344_n.jpg

haber özel haberse,demek ki konuyan açan arkadaş Vadinin 1 saniyesini bile kaçırmıyor.

Ortada ayar falan göremiyorum.

Ben bunu facebook sayfasından aldım. Türkiyede araştırdım ve böyle bir haber bulamadım. Onun için Özel Haber dedim. Vadinin bir bölümünü bile kaçırmasaydım bunu söylerdim zaten.
Çoğu insan post kasmak için nereye ne yazacağını şaşırdı zaten

ne hatası be telefonu ters falan tutmamış ses alttan da üsttende gelir bende bazen öyle tutarım komik bi haber olmuş

ayar vermek-kapak yapmak kimlerin lafı belli onlara cevap bile verilmemeli :d

- - - Ekleme - - -

ayar vermek-kapak yapmak kimlerin lafı belli onlara cevap bile verilmemeli :d

ne hatası be telefonu ters falan tutmamış ses alttan da üsttende gelir bende bazen öyle tutarım komik bi haber olmuş
Takas bari burada yapma. iPhone o telefon. Ses yalnızca üstten gelir. Hadi tamam onu bırak. Ses nereden gidiyor peki. iPhonun altındaki sol kısımdan es gidiyor. Bu adam kulak kısmına konuşuyor. Ses falan gitmez ordan

Kısacası adam ses gelen yere konuşuyor, ses giden yerden dinliyor :D

- - - Ekleme - - -

Takas bari burada yapma. iPhone o telefon. Ses yalnızca üstten gelir. Hadi tamam onu bırak. Ses nereden gidiyor peki. iPhonun altındaki sol kısımdan es gidiyor. Bu adam kulak kısmına konuşuyor. Ses falan gitmez ordan

Kısacası adam ses gelen yere konuşuyor, ses giden yerden dinliyor :D

Belki Sesi Daha Çok Duymak İçin Telefonu Ters Tutup Konuşuyor

- - - Ekleme - - -

İstediğim zaman bende böyle konuşurum.
Şaka mı yaptın? Ses üstten gelir adam telefonun alt kısmını tutmuş kulağına. Aksine ses az geliyor böyle tutunca. Ayrıca ses gelen yer yukarıya, giden yer aşağıya koyulmuş. Yanlışı kabullenmek yerine neden kılıf uyduruyorsunuz ki? Yanlış olamaz mı?

- - - Ekleme - - -

Benim telefonumda ses arka tarafın en altından geliyor.Iphoneun böyle olduğunu bilmiyordum.Hiç Sevmediğim İçin:D
Yanlış yazdığını anlayıp hemen değiştirdin mesajı :D

Şaka mı yaptın? Ses üstten gelir adam telefonun alt kısmını tutmuş kulağına. Aksine ses az geliyor böyle tutunca. Ayrıca ses gelen yer yukarıya, giden yer aşağıya koyulmuş. Yanlışı kabullenmek yerine neden kılıf uyduruyorsunuz ki? Yanlış olamaz mı?

- - - Ekleme - - -

Yanlış yazdığını anlayıp hemen değiştirdin mesajı :D
Hayır Şaka Yapmadım.Iphone la pek aram yok ondan bilmiyordum olabilir.Hatasız Dizi Olmaz.Benim Telefonumda ses arkadan geliyor ondan karıştırdım bir ara.Hem mesajımı falan da değiştirmedim

Hayır Şaka Yapmadım.Iphone la pek aram yok ondan bilmiyordum olabilir.Hatasız Dizi Olmaz.Benim Telefonumda ses arkadan geliyor ondan karıştırdım bir ara.Hem mesajımı falan da değiştirmedim
Evet yukardaymış. Değiştirdin sandım.

Neden hata yaptı demiyoruz zaten, hata yaptı diyoruz. Olayı yalanlayarak büyüten sizsiniz. Sonuçta telefon ters tutlmuş ve hata olmuş. Olay bitmiştir

Hata her dizide olabilir. Ama bu telefonu ters tutma olayını anlamıyorum :D

Fark-ı Vadi miydi Vadi Farkı mıydı neydi? heee eİşte ondan bi tane evlat.ama En Afillisinden.

mematinin yediği kurşunların izinin olmaması kadar büyük bir hata olmasa da hatadır :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato