Perşembe akşamları zirvenin sahibi, atv`de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polatın düşmanı Mete Aymar rolünü canlandıran İbrahim Gündoğanın dizide telefonu ters tutması gözden kaçmadı!
RevaN / ÖzeL HabeR
Bu hata ilk kez bizim forumdaÇok küçük hata bunlar aynısını bir çok dizi yapıyor medya büyütüyor bunları
haber özel haberse,demek ki konuyan açan arkadaş Vadinin 1 saniyesini bile kaçırmıyor.
Takas bari burada yapma. iPhone o telefon. Ses yalnızca üstten gelir. Hadi tamam onu bırak. Ses nereden gidiyor peki. iPhonun altındaki sol kısımdan es gidiyor. Bu adam kulak kısmına konuşuyor. Ses falan gitmez ordanne hatası be telefonu ters falan tutmamış ses alttan da üsttende gelir bende bazen öyle tutarım komik bi haber olmuş
Takas bari burada yapma. iPhone o telefon. Ses yalnızca üstten gelir. Hadi tamam onu bırak. Ses nereden gidiyor peki. iPhonun altındaki sol kısımdan es gidiyor. Bu adam kulak kısmına konuşuyor. Ses falan gitmez ordanne hatası be telefonu ters falan tutmamış ses alttan da üsttende gelir bende bazen öyle tutarım komik bi haber olmuş
İbretlik bir ayar olmuş.
Olabilir böyle şeyler ona bakarsan Arka Sokaklar'da adam telsizden telefonu arayıp konuşuyor.
Şaka mı yaptın? Ses üstten gelir adam telefonun alt kısmını tutmuş kulağına. Aksine ses az geliyor böyle tutunca. Ayrıca ses gelen yer yukarıya, giden yer aşağıya koyulmuş. Yanlışı kabullenmek yerine neden kılıf uyduruyorsunuz ki? Yanlış olamaz mı?Belki Sesi Daha Çok Duymak İçin Telefonu Ters Tutup Konuşuyor
- - - Ekleme - - -
İstediğim zaman bende böyle konuşurum.
Yanlış yazdığını anlayıp hemen değiştirdin mesajıBenim telefonumda ses arka tarafın en altından geliyor.Iphoneun böyle olduğunu bilmiyordum.Hiç Sevmediğim İçin
Hayır Şaka Yapmadım.Iphone la pek aram yok ondan bilmiyordum olabilir.Hatasız Dizi Olmaz.Benim Telefonumda ses arkadan geliyor ondan karıştırdım bir ara.Hem mesajımı falan da değiştirmedim
Şaka mı yaptın? Ses üstten gelir adam telefonun alt kısmını tutmuş kulağına. Aksine ses az geliyor böyle tutunca. Ayrıca ses gelen yer yukarıya, giden yer aşağıya koyulmuş. Yanlışı kabullenmek yerine neden kılıf uyduruyorsunuz ki? Yanlış olamaz mı?
- - - Ekleme - - -
Yanlış yazdığını anlayıp hemen değiştirdin mesajı
Evet yukardaymış. Değiştirdin sandım.Hayır Şaka Yapmadım.Iphone la pek aram yok ondan bilmiyordum olabilir.Hatasız Dizi Olmaz.Benim Telefonumda ses arkadan geliyor ondan karıştırdım bir ara.Hem mesajımı falan da değiştirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?