Kurtlar Vadisi Yine Arakladı

Emre: Geçin bu ayakları diğerlerine gelince şapur şupur Vadi ye gelince yarabbi şükür. Biraz objektiv olun. Ben Vadi nin sahbeyi çaldığını kabul ediyorum ama siz bazı gerçekleri kabullenemiyirsunuz.

Bezazsoy: Yüksel Aytuğ en az bizim kadar sıkı bir Vadi izleyicisidir. Bunu biraz araştırırsan öğrenirsin

parası verilerek alınan şeye çalmak denmez türkçe sözlüğe bak bir objektifim ben vadi çöalmış diğerleri parasını verip yapmış işi

ne çalmasından bahsediyon o zaman her tecavüz öpüşme çalıntıdır ne alaka çalıntıymış müthiş ötesi bir sahneydi

ay yapım vedat türkalinin ailesine parasını verip çekti diziyi
nasıl çalıntı bu o zaman :d

anladım dediğini her tecavüz sahnesi çalıntı mı olacak ::d burada konu vadi değiştirme gene kurtulamazsın vadide her hafta aksiyon neden bu sahne şimdi o filmden sonra çekildi demekkki filmden etkelenmiş senarist:d

vadi rakipsiz kalite tavan reyting tavan herkes bişeyden esinlenir onlarda da vadiden esinlenmiştir

tabi canım öle bişi olsa vadicinin biri açardı biri dünyaçappında bir iş biri cüneyt arkın tarzı dizi hangisi daHA iyi dünya karar vemiş vadiicler kendiş dünyasında istediğini desin

vadi rakipsiz yoluna devam ediyor o sahne süper ötesiydi helal olsun senaristlere onlar rakipsiz raci şaşmaz bahadır özdener cüneyt aysan rakipsiz adamlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan