Aynen ..bu bir kaç kişinin işi değil, klasik ters manyel yani istihbarat işi.Alta imzami atarım agaadamlar çok zeki milletin vadiyi sevdiğini bildiği için ordan vurmaya çalışmışlar.
Aynen ..bu bir kaç kişinin işi değil, klasik ters manyel yani istihbarat işi.Alta imzami atarım agaadamlar çok zeki milletin vadiyi sevdiğini bildiği için ordan vurmaya çalışmışlar.
İMZAMI ATARIMVadiyi görünce arkadaşlar atladı tabi.
Siyasi tarihi iyi bilmek lazim. İlk videoda ciddi hatalar var. Ülkeler ekonomik olarak çökertilip kontrol altına alınır bu klasik ilumunati( tapınak şövalyesi ya da İsrail evenjelist taktiği) taktiği (mısır Ukrayna) böyle olmasa savaşla yok edilir(ırak afkanistan suriye) @forummdash iyi bilir bu taktikleri
Ama unutulmus olan ekonomi çökünce Amerika bize bakan atadı kemal derviş.( yani ekonomik olarak çökünce yönetim amerikanin eline geçti ve amerikanin istediği 12 yasa bir günde meclisten geçti) Bu kemal derviş DSP yi bölup hemen CHP ye geçerek CHP yi solun tek partisi yapip iktidara gelmekti. Ama hesap tutmadı AKP birinci parti oldu. AKP bin birinci parti olacagini gorenler Erdoganin önünü bir kez daha kestiler Erdoğani milletvekili bile yapmadılar.
İkinci büyük captirmasi amerikan tezkeresini turkiyede destekleyen kimse yok denmiş halbuki erdoğan destekledi bunu gören ilumunati erdoganin önü açtı baykalin destek vermesiyle erdoğan anca milletvekili oldu. Bu plana göre baykal CB olacaktı ama hesap yine tutmadı erdoğan bağımsız hareket etti davosta israille geçirdi. Baykali değil gülü cb yaptı. Erdoğanim milletvekili olması engellendigi sırada cemaat AKP ye karşıydı .baykal erdoğan destek verip erdoganin önü açılınca cemaat birden AKP ci oldu))) davostan sonra cemaat AKP sen uzaklaşmaya başladı. İsraille AKP nin arasını yapmakta başarısız olan cemaat, ilimunatinin desteğiyle önce gezi sonra 17 aralık darbesini yaptı. İlumunati bunlarda başarılı olmayınca kobani ile darbe yapmaya kalktı. Bu uç darbe girişimin ard arda olması tesadüfi olmasa gerek))) şuan ilumunati erdoğani devirmek için herşeyi yapıyor bunu görmeyip bu videolara inan herkese geçmiş olsun)))))
analizine çoğunlukla katılıyorum, ama bu cümlene katılamam baksana görüntü kalitesi ve videonun hazırlanışı oldukça amatörAynen ..bu bir kaç kişinin işi değil, klasik ters manyel yani istihbarat işi.
Zaten öyle olacak açık açık istihbarat yapıyoruz denecek hali yok ya)) internetten indirilen videolarla oluşturulmuş .çok emek olduğu açık bu kadar emeği iki uç kişi uğraşmazanalizine çoğunlukla katılıyorum, ama bu cümlene katılamam baksana görüntü kalitesi ve videonun hazırlanışı oldukça amatör![]()
zaten yapılan videoda bunu anlatmış kendince aga ,Videoyu hazırlayan arkadaş alttaki yorumlarda bunu yazmış
Çözüm süreci denilen şey aslında bölünme sürecidir.
Tayyip erdoğan ise Amerika'nın projesidir...
@beyazsoy @china_shangai @papuleoo @takas @-KADİR- @Polat Şaşmaz
Adam ele vermiş kendini video da bunu anlatmaya çalışmış ams bazı şeyleri gözlemis iste . Erdoğan çinden füze alıyor diye geziden sonra seçimlere kadar erdoganin telefonuna çıkmadı adam ))) baktı darbe başarısız oldu paşa paşa konuştu suriyeye görmedik diye obama sanırım yine küs bize))))Videoyu hazırlayan arkadaş alttaki yorumlarda bunu yazmış
Çözüm süreci denilen şey aslında bölünme sürecidir.
Tayyip erdoğan ise Amerika'nın projesidir...
@beyazsoy @china_shangai @papuleoo @takas @-KADİR- @Polat Şaşmaz
senin dediğin gibi olsa bu video öyle kıyıda köşede kalmazdı , istihparatın bu kadar acemice çalışcağını düşünemem tabiki 😀 çünkü her ne kafar bazı tespitler haklı gibi görünsede o kadar zorlama ile yapılan tespitler var ki kendini ele veriyor , hedef net erdoğan ı amerikan projesi gibi göstermekZaten öyle olacak açık açık istihbarat yapıyoruz denecek hali yok ya)) internetten indirilen videolarla oluşturulmuş .çok emek olduğu açık bu kadar emeği iki uç kişi uğraşmaz
Vadi sever birisi yapmış izlenimi vermişler SMS vadiyi devmrdikleri çok açık
Hala Erdoğan Amerikaya çalışıyor yok bop eşbaşkanı diyorlar gülüyorum yaAdam ele vermiş kendini video da bunu anlatmaya çalışmış ams bazı şeyleri gözlemis iste . Erdoğan çinden füze alıyor diye geziden sonra seçimlere kadar erdoganin telefonuna çıkmadı adam ))) baktı darbe başarısız oldu paşa paşa konuştu suriyeye görmedik diye obama sanırım yine küs bize))))
Tek bu videola olacak is değil bunu. Gibi bu ara çok tezvirat yapacaklar çok video çıkacak gecen gün bu minvalde erdoğan yahudi diye video çıkardılar)) erdoganin sözlerini kesip yapıştırıp koymuşlar. Salon dolusu adama izletiyorlar.. hangisinde milleti kandirisak hesabı. Bu akil istihbarat eğitimi almış akil. Vadici gibi gözüküp milleti kafalamak. Kısacası bu videolardan daha çok izleyeceğiz)))senin dediğin gibi olsa bu video öyle kıyıda köşede kalmazdı , istihparatın bu kadar acemice çalışcağını düşünemem tabiki 😀 çünkü her ne kafar bazı tespitler haklı gibi görünsede o kadar zorlama ile yapılan tespitler var ki kendini ele veriyor , hedef net erdoğan ı amerikan projesi gibi göstermek
söylediklerine aynen katılıyorum benim farklı olarak söylediğim bunu hazırlayanlar kesinlikle çok iyi vadiyi izleyen kişiler , senaryo yu kendilerinin istedikleri şekilde yorumlayıp videoyu hazırlamışlar ben böyle düşünüyorum , yapılan tespitlerde ne olurda olsun oldukça dikkat çekici ,Tek bu videola olacak is değil bunu. Gibi bu ara çok tezvirat yapacaklar çok video çıkacak gecen gün bu minvalde erdoğan yahudi diye video çıkardılar)) erdoganin sözlerini kesip yapıştırıp koymuşlar. Salon dolusu adama izletiyorlar.. hangisinde milleti kandirisak hesabı. Bu akil istihbarat eğitimi almış akil. Vadici gibi gözüküp milleti kafalamak. Kısacası bu videolardan daha çok izleyeceğiz)))
Aga bence çok iyi Vadi izleyen değil @beyazsoy un dediği gibi 2 3 kişi bunu hazırlmamaıştırsöylediklerine aynen katılıyorum benim farklı olarak söylediğim bunu hazırlayanlar kesinlikle çok iyi vadiyi izleyen kişiler , senaryo yu kendilerinin istedikleri şekilde yorumlayıp videoyu hazırlamışlar ben böyle düşünüyorum , yapılan tespitlerde ne olurda olsun oldukça dikkat çekici ,
Neyse bunun isbati yok. Ama video istihbarat servislerinin ters manyel taktiğine hizmet ediyor. anti amerikan ve anti israilci erdoganin ters gösterme çabası bu zekâyı ancak istihbaratcilarda olur bu vidiodan daha çok izleyeceğiz bizim için önemli olan busöylediklerine aynen katılıyorum benim farklı olarak söylediğim bunu hazırlayanlar kesinlikle çok iyi vadiyi izleyen kişiler , senaryo yu kendilerinin istedikleri şekilde yorumlayıp videoyu hazırlamışlar ben böyle düşünüyorum , yapılan tespitlerde ne olurda olsun oldukça dikkat çekici ,
Video da zaten yazıyor devamı gelecek birde yazmış büyük son 2015Neyse bunun isbati yok. Ama video istihbarat servislerinin ters manyel taktiğine hizmet ediyor. anti amerikan ve anti israilci erdoganin ters gösterme çabası bu zekâyı ancak istihbaratcilarda olur bu vidiodan daha çok izleyeceğiz bizim için önemli olan bu
aga beyazsoy un dediği gibi bunun ispatı yok, ama bu videyo bir profesyonelin hazırladığına inanmam ; bir video 8 dakika diğeri 55 dakika, görüntü kalitesi düşük bu insanlar için izlememe sebebidir, bu videoyu hazırlayan kurtlar vadisi ni izliyor diziye hakim , hesabında son olarak da karanın ölümünü paylaşmış yani adam hala vadiyi izliyor , bu arkadaşlar sıkı vadi izleyicisi siyasi olarak erdoğana düşmanlar , yazdıklarıyla da ayrı bir gizem, sır oluşturmaya çalışmışlar , ben böyle düşünüyorum tabi burda asıl kritik nokta yapılanAga bence çok iyi Vadi izleyen değil @beyazsoy un dediği gibi 2 3 kişi bunu hazırlmamaıştır