Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

O ayrı bu ayrı ha zaten bu 105 dakika nın kötü olma ihtimali yok
Biz tahminimizi en olağana göre yapıyoruz. Yani film iyi olursa diye yapıyoruz. Eğer filmin harikalar yaratacağına inansak ya da inansam, olağan tahminlerin daha üstünde tahminler yapardım. Ama öyle bir inancım yok. Mevcut durumu da yorumlayınca da ben böyle bir sonuca vardım.

Son 30 bolumu bende izlemedim cok kotu ya
Arada Gaza gelip 30 dakika anca izleyebiliyorim zamaninda reklam arasinda odayi terketmezdim kaciririm diye hey gidi gunler
Son iki yıldır haftanın en sıkıcı 3 saati perşembe akşamı olurdu. Tam 1 yıl sıktım dişimi.. Ama tahammül edemedim artık, sıkıntıdan ölüyordum ya. Önceden ben de öyleydim, buradaki herkes öyleydi. 4 5 yıl önceki konuşmalarımızdaki o heyecanı hala hatırlıyorum.

Oyle ya reklam aralarinda forumu okurdum baya heyecanli heyecanli yaziyordunuz.

Son 1 yıl özellikle küfür ede ede izledim eğer geri döneceksek çok sağlam bir senaryo ve kadroyla dönmemiz lazım eğer son sezon gibi olacaksa olmaması daha hayırlı olur vadinin selameti açısından

Bilmiyorum ya gercekten cok oldu tnt doneminden once olduguna eminim
Gerçekten helal olsun. Buradaki herkesten eskisin

Baktım 1 üye 0 ziyaretci
yalnız dedıgin gibi degil bu vadiye ozel zamaninda andy garcia geldi haberini actik forum da ki üyelerden fazla ziyaretçi geldi rekor sayıda pek tabi vadi olduğu için 🙂
Oluyordu dedim, tanıtım konusunda bile epey ziyaretçi gördüm ben