"Kurtlar Vadisi" Tekrar Bölümleriyle Beyaz Tv'de !

Memati ölüm sahnesini de izledik canım o kadar da değil

Reactions: Maskeli Fedai
Yok be Sinegraf'tan dolayıdır
İşin o yönü de var ama alsalar bile bir sürü sahnenin de kesilmesi falan gerekiyor. Kim uğraşacak diyip salmışlar anlaşılan

------

Memati ölüm sahnesini de izledik canım o kadar da değil
Çakır'ın kızıyla evlendirdiler
((( O zaman 162'den başka izlemeye Gerekli, o dönem çıldırıyorduk her hafta muhteşem bölümlerden dolayı.. Bir sürü analiz falan yapan kişi vardı hatta. Pişman olmazsın.

Zaten o yüzden o sezonu izlemek istemiyorum inci saçmalığı birbirinden alakasız senaryolar aşırı mantık hataları yüzünden Ersoy ile bırakmıştım vadiyi vakit buldukça izlemeye çalışırım. Ha bir de Leyla'ya katlanamıyorum. Elif'ten nefret eden var. Elif bunların yanında bir tanedir. Leyla çakma Elif resmen

Senaristler tuhaf işler yapıyordu haklısın. Leyla'yı bende hiç sevmedim. Oyunculuğu da kötüydü, karakterde de olmamışlık mevcuttu. Elif efsanedir ya. Millet gereksiz abartıyor.

Reactions: Gerekli24
Senaristler tuhaf işler yapıyordu haklısın. Leyla'yı bende hiç sevmedim. Oyunculuğu da kötüydü, karakterde de olmamışlık mevcuttu. Elif efsanedir ya. Millet gereksiz abartıyor.
Elif özellikle Osman Sınav döneminde Türk dizi tarihinin en iyi yazılmış kadın karakterine girebilir. Sadece aşk değil olayların da çok içindeydi

Elif özellikle Osman Sınav döneminde Türk dizi tarihinin en iyi yazılmış kadın karakterine girebilir. Sadece aşk değil olayların da çok içindeydi
Çakır'ın hapishaneden çıkmasında da büyük payı vardı. Zaman zaman bizim ekibe de raconu kesiyordu hatta. Sonradan birazcık bozdular ama orda da sevdiği adamın gerçek yüzünü öğrendi, psikolojisinin bozulması normal.

Evet o dönem reytingini takip eden Memati öldü dizi batar demiştir
Valla 162ten başlasam sorun olur mu çünkü Ersoy sonrası yok bende ve o sezonu seyretmek istemiyorum. Zaten Ersoylu sezon bile rezalet.
7 sezon Pusunun en iyi sezonlarından, aslında İskenderin olmadığı en iyi sezon diyebiliriz yani 2-3-4 sezonların dışından en iyi sezon 7 sezon bana göre

Reactions: Maskeli Fedai