Kurtlar Vadisi - Tanrıdan Diledim (Unutulmaz Sahne)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
yok böyle bi yürüyüş yok böyle bi karizma muhteşem bi sahne muhteşem

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kurtlar vadisini sevemedim ilk bölümlerine bakmıştım sadece ama bu sahneyi tesadüfen nette görüp izlemiştim gerçekten güzel etkileyici bir sahne

polat ın yürüyüşü muhteşem süper bi sahne

kurtlar artık neden se eskisi gibi türkü patlatamıyor :))) kurtlar vadisnisinin tek faydası eski türküleri patlatmalarıydı. gerçi kurtlar vadisinden öncede biliniyordu ama kurtlar vadisi sayesinde daah çok kişi bu türküleri duydu: altın hızma, o assiye elif dedim ,oy mamoş

vadinin birçok olumlu yanı vardır.bunlardan biri de dediğin gibi birçok türküyü meşhur etmesidir gerçi neye değse meşhur oluyo orasıda ayrı tabi :D geçen sene mamoş türküsü rekorlar kırıyodu :D yeni bi türkü bekliyoruz

Mükemmel bir sahneydi... Unutulmaz sahne gerçekten... Müzik süper, Polat'ın yürüyüş filan 10 numara...

ilk vadinin 97 bölümü sokakları boşaltırdı bu böyledir.pusunun da atv den önceki sezonları çok çok fazla izlenmiştir.

merak etme behzat ç de değil bu kurtlar vadisi :D

ayrıca sadece biz iddia etmiyoruz o zamanlar haberlere bile çıkıyoru sokaklarda kimsenin olmaması e tabi o zamanların çocukları hatırlayamaz doğal bişey :D

Vadi Behzat Ç.'yle ne alaka.
Ben 21 yaşındayım ve eminimki sen liseye gidiyorsun. :) Hatta %100 gibi birşey bu :)
Vadi farkı.Benim babam Vadiyi izlicem diye işi bırakmıştı :) :) :)

- - - Ekleme - - -

merak etme behzat ç de değil bu kurtlar vadisi :D

ayrıca sadece biz iddia etmiyoruz o zamanlar haberlere bile çıkıyoru sokaklarda kimsenin olmaması e tabi o zamanların çocukları hatırlayamaz doğal bişey :D

Vadi Behzat Ç.'yle ne alaka.
Ben 21 yaşındayım ve eminimki sen liseye gidiyorsun. :) Hatta %100 gibi birşey bu :)
Vadi farkı.Benim babam Vadiyi izlicem diye işi bırakmıştı :) :) :)

behzat ç vadinin yanında koca bi hiçtir :d

Kurtlar Vadisi Tanrıdan Diledim HD 2

HD kalitesiyle sizlerle müthiş sahne

Moderatörün son düzenlenenleri:

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06