o smile bir yorumdu sen anlamazsınne aynen totoşgül, yorum yap yorum kaçma )
birde taci var edisonla oynaşıyordu en son
o smile bir yorumdu sen anlamazsınne aynen totoşgül, yorum yap yorum kaçma )
birde taci var edisonla oynaşıyordu en son
demekki konu pompy e ait olunca yorumda pompy ce oluyor )o smile bir yorumdu sen anlamazsın
sen bildirimlerine bak .ssdemekki konu pompy e ait olunca yorumda pompy ce oluyor )
tamam oldu şimdi@destere edison mafyası kurtlar vadisi pusunun reytingleri neden düşüyor diye gönderme
ne bildirimi ??? bildirim falan gelmedi ?sen bildirimlerine bak .ss
ayy sormaaa kurtlar vadisi ve sihirli annem birleşiyor nasıll olur derken bakıyorum konunun içinden ruhsar çıkıyoru detaylarda ise hükümetle ilgili birşeyler yazıyorSenin bu yorumu gördüm evde sesli güldüm sonra kendimi dürttüm yoksa koptum evde harbiden sihirli annem ile kurtlar vadisinin polatı karışınca ruhsara dönüyor demekki
@pompy demiş olayım o abuk sabuk senaryoların bile daha iyi bence bu biraz karışık olmuş ,aynen senaryodan ruhsar çıkmasa neysede o çıkıyor hadi hükümet olayı kvp den var ama ruhsar neyin nessiayy sormaaa kurtlar vadisi ve sihirli annem birleşiyor nasıll olur derken bakıyorum konunun içinden ruhsar çıkıyoru detaylarda ise hükümetle ilgili birşeyler yazıyor
Pompy bin ne yazdığına bakıp kelimelerde kaybolmamak lazım. Genel olarak ne anlatmaya çalışıyor onu önce anlayacaksın sonra senaryo kendiliğinden çözülüyortamam oldu şimdi
demekki orda taciyi dikkate almamak lazım? asıl olayın derinliklerine inmek lazım da, biz onu beceremiyoruz @beyazsoy un daha değişik çözüm yöntemleri var konudan bir çırpıda 40 anlaşılır cümle çıkarıyor ?
ne bildirimi ??? bildirim falan gelmedi ?
yani pompy nin niyetini çözdükten sonra senaryoyu okumasakta olurmu diyorsun ?Pompy bin ne yazdığına bakıp kelimelerde kaybolmamak lazım. Genel olarak ne anlatmaya çalışıyor onu önce anlayacaksın sonra senaryo kendiliğinden çözülüyor
Halen giremiyormusun ben giriyorum hiç kapanmadı ki bende googledan araştırda girmeyi öğren bence@gözlemci o youtubesuzluktan
Kısmen sonra okumaya gerek yok çünkü sonra ne yazacağını biliyorsun zaten bomba patlıyor hep ))yani pompy nin niyetini çözdükten sonra senaryoyu okumasakta olurmu diyorsun ?
Hep aynı şey pompy sürekli patlatıyorum öldürüyorsun. Aksiyon bombadan değil bu sonuç. Sen takılıp kaldın bence bomba işine.. başka aksiyon filimleri izle
Bomba patlıyor ama ondan öncesi ne oluyor. Sen o kısmı atliyorsun bomba patlayana kadar ne oluyorseyrediyorum hepsinde bomba patlıyor csı ny arrow killing emniyetin önünde patladı @beyazsoy
Neyse takıl sen ben uyarayım dedim hep aynı şeyler yazıyorsun sahne kurallarına pek uymuyorsun. Pıt pıt herşey oluyor. Hayatta herşey böyle olmuyorbudefa yazdım sadık komiser AGB DOSyasını tekrar açıyor gazeteyi okuduktan sonra evde @beyazsoy
bana bişey olmaz umarım bende varım artık konudaKısmen sonra okumaya gerek yok çünkü sonra ne yazacağını biliyorsun zaten bomba patlıyor hep ))