kurtlar vadisi sihirli annem başlıyor

@destere edison mafyası kurtlar vadisi pusunun reytingleri neden düşüyor diye gönderme
tamam oldu şimdi

demekki orda taciyi dikkate almamak lazım? asıl olayın derinliklerine inmek lazım da, biz onu beceremiyoruz @beyazsoy un daha değişik çözüm yöntemleri var konudan bir çırpıda 40 anlaşılır cümle çıkarıyor ?

sen bildirimlerine bak .ss
ne bildirimi ??? bildirim falan gelmedi ?

Senin bu yorumu gördüm evde sesli güldüm sonra kendimi dürttüm :F yoksa koptum evde :F harbiden sihirli annem ile kurtlar vadisinin polatı karışınca ruhsara dönüyor demekki:kiki::kiki:
ayy sormaaa kurtlar vadisi ve sihirli annem birleşiyor nasıll olur derken bakıyorum konunun içinden ruhsar çıkıyoru detaylarda ise hükümetle ilgili birşeyler yazıyor :F

ayy sormaaa kurtlar vadisi ve sihirli annem birleşiyor nasıll olur derken bakıyorum konunun içinden ruhsar çıkıyoru detaylarda ise hükümetle ilgili birşeyler yazıyor :F
@pompy demiş olayım o abuk sabuk senaryoların bile daha iyi bence bu biraz karışık olmuş ,aynen senaryodan ruhsar çıkmasa neysede o çıkıyor hadi hükümet olayı kvp den var ama ruhsar neyin nessi :F :F

tamam oldu şimdi

demekki orda taciyi dikkate almamak lazım? asıl olayın derinliklerine inmek lazım da, biz onu beceremiyoruz @beyazsoy un daha değişik çözüm yöntemleri var konudan bir çırpıda 40 anlaşılır cümle çıkarıyor ?

ne bildirimi ??? bildirim falan gelmedi ?
Pompy bin ne yazdığına bakıp kelimelerde kaybolmamak lazım. Genel olarak ne anlatmaya çalışıyor onu önce anlayacaksın sonra senaryo kendiliğinden çözülüyor

Pompy bin ne yazdığına bakıp kelimelerde kaybolmamak lazım. Genel olarak ne anlatmaya çalışıyor onu önce anlayacaksın sonra senaryo kendiliğinden çözülüyor
yani pompy nin niyetini çözdükten sonra senaryoyu okumasakta olurmu diyorsun ? :)