duydunmu @Çiğdem- bak pompy ne diyor ??edison mafyası yani ben burda kurtlar vadisi pusunun neden düştüğünede gönderme yaptım @Çiğdem-
@yatutarsa
acele et acele@pompy gördüm açtım sayfayıda okumadım okuyacağım az sonra
sorucam ben o pompyyye başıma gelmeyen kalmadı
Come on geldim
Nasiiii 🙁 karakterler iyide olayı birbirine aktmışsın reyting şirketinde gönderme var onu anladım devamı yok....@gözlemci google translateden dinlesen
eee polat alemdarla birlikte olup .....? devamı nerde ?
cık cık cık nasii anlamadın bir okunuşta herşey apaçık anlaşılıyor oysakiBu nasıl senaryo anladıysam ne olayım ?beynim error verdi vallaha
Come on geldim
Tabi canım ona ne şüpheeee polat alemdarla birlikte olup .....? devamı nerde ?
cık cık cık nasii anlamadın bir okunuşta herşey apaçık anlaşılıyor oysaki
ne aynen totoşgül, yorum yap yorum kaçma
birde taci var edisonla oynaşıyordu en sonTabi canım ona ne şüpheherşey apaçık ortada sihirli annem vs Kurtlar vadisi ortak çalışma
ne aynen totoşgül, yorum yap yorum kaçma)
birde taci var edisonla oynaşıyordu en son
sen senaryonun ne anlatılmak isteniyor kısmını ana düşüncesini unutmuşsunhaa onu unutmuşum ya ben
Biriniz bana yardımcı olun bu kadarda bencillik olmazsen senaryonun ne anlatılmak isteniyor kısmını ana düşüncesini unutmuşsun) olacak iş değil) @Çiğdem- e sorsaydın bari konunun hepsini anlamıştı)
edison mafyası derkende hükümete gönderme var sanırım olayı çözdüm ben yavaş yavaş
@Çiğdem- anlatsın kısaca benim çok önemli bir işim çıktı bir kaç ay foruma uğrayamayacağımBiriniz bana yardımcı olun bu kadarda bencillik olmazben anladım gerisi boşver demek hiç olmaz bana yardım lütfen
Senin bu yorumu gördüm evde sesli güldüm sonra kendimi dürttüm@gözlemci yaaaa ne anlaması kurtlar vadisi sihirli annem başlıklı bir dizinin jeneriğinden ruhsar çıkıyor
hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?