- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
kaç kilosunBende de yok. Çok yerim ama aşırı almam.benim yediğimi bi başkası yese kapılardan sığmaz valla
![]()
kaç kilosunBende de yok. Çok yerim ama aşırı almam.benim yediğimi bi başkası yese kapılardan sığmaz valla
![]()
Cumleni yanlisa cekmek geliyor icimdenBende de yok. Çok yerim ama aşırı almam.benim yediğimi bi başkası yese kapılardan sığmaz valla
![]()
Allah razı olsun çok düşüncelisinTüyo veririz, fikirlerinizi alırız 😎
abi bu senaryo grubuna girse bizi tanımaz daha şimdi konuştuğuna bakmaAllah razı olsun çok düşüncelisin
Hayır bide çpk rahat olduğu için iki haftada bir kolaj bölümünü dayar bizeabi bu senaryo grubuna girse bizi tanımaz daha şimdi konuştuğuna bakma![]()
aynen abi orasını hiç düşünmedim bu tembellikten senaryoda yazamazHayır bide çpk rahat olduğu için iki haftada bir kolaj bölümünü dayar bize
Tamam demesi kolay, ama realiteye dökmesi çok zorluTamam panpa![]()
@destere sen git yakınsın da zaten![]()
git neco ile sen iyi anlaşırsınseyirci olarak değil başrol teklif etseler kabul etmem
benden uzak olsun![]()
git neco ile sen iyi anlaşırsın![]()
onlarda seni bekliyodu selim nerde gelsinde başrol yapalım diyeseyirci olarak değil başrol teklif etseler kabul etmem
benden uzak olsun![]()
onlarda seni bekliyodu selim nerde gelsinde başrol yapalım diyeyapı önünü paspasla deseler koşa koşa gidersin halbuki
kedi-ciğer hesabı)))))
yav he he diye kalıplaşmış bi sözcük grubu var biliyosun sen bunuPolatı alıp intikam setine götürelim de, set görsün![]()
Sinsice guldum haha ihtiyac tabi olmadan olmazTamam demesi kolay, ama realiteye dökmesi çok zorlu![]()
Sayende , bi parçamız oldu o artıkyav he he diye kalıplaşmış bi sözcük grubu var biliyosun sen bunu![]()
Sinsice guldum haha ihtiyac tabi olmadan olmaz![]()