Kurtlar Vadisi Setine Gitme Fırsatı!

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yapımı reyting rekortmeni efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde!
Bundan böyle her hafta 1 şanslı izleyici Kurtlar Vadisi setine gitme fırsatı yakalayacak.
İşte detaylar;

İŞTE O YARIŞMANIN AYRINTILARI
- Yazete.com ekibi olarak, bu heyacana bir yenilik daha katmak için sosyal medya üzerinden soracağımız sorumuzu 17.12.2013 Salı günü Saat 15:00'te Twitter sayfamız üzerinden yayınlayacağız.
- Soracağımız sorunun yayınlandığı anda itibaren (15:00) yarışmamıza katılabilirsiniz.
- Kazanan talihlinin açıklanması ve Kurtlar Vadisi Pusu setine ziyaret günü, saati Yazete.com üzerinden duyurulucaktır, ayrıca kazanan talihliye mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

KATILIM ŞARTLARI
- Katılımcıların Yazete.com'a üye olması.
- Katılımcıların twitter üzerinden sorulan soruya #yazetecom hashtag'ini kullanarak cevaplamaları.
- Yarışmaya katılacak adayların yazete.com'a üyelik esnasında istenilecek olan mail adreslerinin aktif kullanılması önemlidir.
- Kazanan talihlinin Pana Film şirketine ulaşım masrafları kendisine aittir.

17.12.2013 Salı günü Saat 15:00'te başlayacak olan yarışmamız 20.12.2013 Cuma günü saat 17:00'de sonlanacaktır.

Twitter sayfamız : www.twitter.com/yazetecom

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai

Takas el birliğiyle seni gönderelim. :D
pana filmin nişantaşındaki merkezine kendi imkanlarımızla gidecekmişiz ben malatyadayım gidemem :D

oraya gitsem herkesle resim çektirir imza alırım off be hayali bile inanılmaz ama sadece hayal olarak kalır bunlar :(

Masrafları ödeselerdi bari doğudaki birisi kazansa cebine en az 600-700 lira koyması lazım. :D

pana filmin nişantaşındaki merkezine kendi imkanlarımızla gidecekmişiz ben malatyadayım gidemem :D

oraya gitsem herkesle resim çektirir imza alırım off be hayali bile inanılmaz ama sadece hayal olarak kalır bunlar :(
Istanbula gel hayal diye bir sey yoktur gideceksin pesinden 😉

Takas istanbula geldiğinde ara beni ben seni sete götürürüm o ksdar prosedürede gerek yok.sadece tuşlara dokunman yeter

Şans yüzüme hüler de ben gidersem orada senaryo ekibine katılmadan dönmem :lol:

Şans yüzüme hüler de ben gidersem orada senaryo ekibine katılmadan dönmem :lol:

onlarda senin senaryo ekibine katılmanı bekliyolardı zaten :kiki: bana pana filmde iş versinler okulu direk bırakırım temizlik görevlisi falan yeterki orda çalışayım :D zaten zamanla beni de vadiye alırlar oyuncu olarak :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato